gears_of_war_psp
gears_of_war_psp

God of War 3 uten sex?

Utviklerne er usikre på om det blir noe sex i den siste installasjonen i serien.

Et av de mest etterlengtede spillene til PS3 er uten tvil God of War 3. Forgjengerne til PS2 solgte i bøtter og spann og fikk veldig gode karakterer av stort sett alle anmeldere, så listen ligger høyt for Sonys nye storspill.

Sex and violence

God of War serien er ikke kjent for å tone ned hverken vold eller sex og dette har vist seg å være et tveegget sverd for utviklerne og i de foregående spillene har det vært noen små sex minispill hvor Kratos hygger seg med en eller to damer. Spillene har stort sett gått ut på å trykke på bestemte knapper ettersom de kommer opp på skjermen.

Stig Asmussen forklarer problemet slik

«Sex minispillene er en "damned if we do, damned if we don`t" situasjon. Hvis vi inkluderer et sex minispill og ikke gjør noe nytt med det vil vi bli kritisert for å ikke innovere, men om vi ikke inkluderer de vil fansen bli opprørt.» Asmussen legger til at han ikke vil inkludere et mini spill med mindre han kan få det til å passe inn i historien og da heller bruke ressursene på noe annet.

GoW3 har ikke noen utgivelse dato enda, men ut fra screenshots og den nye traileren kan det se ut som det begynner å ta form.

God_Of_War_3-PlayStation_3Screenshots15497PressAnnc02
God_Of_War_3-PlayStation_3Screenshots15497PressAnnc02
Kilde: Kotaku