Mickey Rourke, Golden Globe  (Foto: Stella Pictures)
Mickey Rourke, Golden Globe (Foto: Stella Pictures)

Derfor sørger Mickey

Oscar-aktuelle Mickey Rourke mistet sin beste venn.

Mickey Rourke benyttet anledningen til å takke hunden sin for at han fremdeles er i live da han mottok prisen for beste skuespiller under Golde Globe-utdelingen.

Mickey Rourke med hunden Rocky.
Mickey Rourke med hunden Rocky.

Les mer og se video: Skandaleskuespilleren er tilbake

Nå er hans lille livredder, hunden Loki, død. Det melder tmz.com.

- Hunden var der for meg når alle andre forsvant. Jeg var inne i en selvdestruktiv periode - kona hadde forlatt meg, karrieren var over og pengene var brukt opp, forteller Rourke i et intervju med den amerikanske tv-legenden Barbra Walthers.

Oscar-favoritt

Mickey Rourke er for tiden høyaktuell med filmen «The Wrestler», som for lengst er utpekt som storfavoritt til en rekke Oscar-priser.

Les også: Rourke og Winslet er Oscar-favoritter

I intervjuet med Barbra Walthers, som skal sendes i forbindelse med Oscar-festen, sier Rourke at han har vært så langt nede, at han var på selvmordets rand.

- Jeg var et svært dårlig sted, både i hodet mitt og i hjertet mitt. Og da kona dro fra meg, ville jeg ikke lenger være her, forteller han i intervjuet.

Sov i skapet

Men det var hunden som reddet ham fra å gå fullstendig nedenom.

- Jeg sov i skapet av en eller annen grunn, så dårlig hadde jeg det. Men hunden så på meg med et blikk som sa: «Hvem skal ta vare på meg?». Da måtte jeg skjerpe meg, sier Rourke.

Sjekk ut flere underholdningsnyheter på «God kveld Norge»!