En australsk krokodille på 4,6 meter. (Arkivfoto) (Foto: AFP/SCANPIX)
En australsk krokodille på 4,6 meter. (Arkivfoto) (Foto: AFP/SCANPIX)

Guttekropp funnet i krokodille

Levningene av en fem år gammel gutt har blitt funnet i magen på en krokodille i Australia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge politiet er det levningene av fem år gamle Jeremy Doble som ble funnet i den 4,3 meter lange krokodillen, melder BBC.

Gutten har vært savnet siden 8. februar da han forsvant i nærheten av familiens hjem ved en oversvømt elv nord i staten Queensland. Han lekte sammen med sin syv år gamle bror Ryan og familiens hund da han plutselig forsvant.

Sultne og aggressive

Da Jeremy forsvant tilkalte broren hjelp, og guttenes far hoppet ut i elven for å lete etter ham. Men han var sporløst forsvunnet. Broren sa til politiet senere at han så en stor krokodille like etter at Jeremy forsvant.

Mens skogbranner har herjet sør i landet, har innbyggerne nord i Australia den siste tiden vært rammet av en stor flom. Og flere krokodiller har derfor forvillet seg inn i tettbygde strøk.

- Det har nettopp vært parringsesong, og hannene er sultne og aggressive, sa Col Patterson fra lokalmiljøet.

Vil ikke ta livet av krokodillen

Politiet fryktet hele tiden at gutten hadde blitt tatt av en krokodille. Etter å ha undersøkt flere krokodiller i området, fant de levningene av gutten i den 4,3 meter lange krokodillen.

Dyret har blitt overført til en krokodillefarm etter at guttens foreldre skal ha bedt myndighetene om å ikke ta livet av dyret.