Guri Solberg korslaget (Foto: Beate Larsen)
Guri Solberg korslaget (Foto: Beate Larsen)

Guri Solberg om premierenervene

- Jeg er nok litt for stressa for ikke å være bra nok av og til.

Med premiere på to nye programmer like rundt hjørnet er det hektiske dager for programleder Guri Solberg.

Blogget fra sofakroken

Men influensaen som herjer hver vinter tar ikke hensyn til travle dager og TV-premierer. Derfor måtte Guri holde sengen denne uken, men har ikke ligget på latsiden av den grunn.

Programlederens innholdsrike blogg har blitt en favoritt hos leserne, og spørsmålene til programlederen strømmet inn. Dermed benyttet Guri anledningen til et aldri så lite nettreff hun administrerte langt nede fra dynen.

- Det har gått i yoghurt-is, appelsinjuice og «The Hills»-episoder på pc-en. Og - en fin anledning til å svare på spørsmålene dere har kommet med! skriver Guri.

Premierenerver før korslag

Etter å ha ledet «Skal vi danse» i fire sesonger er Guri for veteran å regne. Likevel innrømmer hun at premierenervene i aller høyeste grad er tilstede.

- Å lede «Det Store Korslaget» er jo en jobb som ligner på mye jeg har gjort før, men faktisk er jeg mest nervøs for det - kanskje nettopp fordi jeg føler at både jeg andre har høye forventninger til at jeg skal fikse dette veldig bra. Ironisk nok er jeg mindre nervøs for «Torsdag Kveld fra Nydalen», som jeg jo burde vært KJEMPEnervøs for, siden jeg er en fersking og fallhøyden er så stor!

Og de manglende kominervene forklarer hun slik:

- Men nettopp det at jeg er grønn på komifronten, gjør at jeg har lave skuldre og tenker «jaja, fikser jeg det ikke, så fikser jeg det ikke!». Skulle ønske jeg klarte å ha den innstillingen til flere ting. Jeg er nok litt for stressa for ikke å være bra nok av og til.

Les også: Her er Norges nye humorhelter
Les også: Skulle gjerne danset selv

Nekter å røpe barnenavn

Tidligere denne måneden ble det kjent - via bloggen - at programlederen blir mamma for aller første gang i juli, og dermed er det naturlig at mange av spørsmålene omhandlet nettopp graviditet og barnenavn.

Men noe barnenavn vil hun ikke røpe.

- Jeg har ikke tenkt til å avsløre en eneste en av mine favoritter her! Dere kunne jo finne på å stjele det, skriver hun spøkefullt.

Guris blogg, og resten av spørsmålene og svarene, finner du her.