ting fra finn.no
ting fra finn.no

Ville du kjøpt dette?

Kjøp 1000 fluesmekkere og få 1000 hvitløkspresser på kjøpet. Se flere sprø annonser fra finn.no her!

Tyggegummi

En fyr fra Kristiansand selger 120 tyggiser for 89 kroner. Om sitt produkt skriver han «Deilig tyggegummi med herlig sur kjerne. Kommer i en meget praktisk boks som inneholder hele 120 tyggegummier.»

Dersom man ønsker flere godsaker har selgeren både sjokolade og vannis på lager også.

For de tvilende potensielle kjøperne har annonsøren for sikkerhets skyld lastet opp tre forskjellige bilder som illustrerer produktet fra flere vinkler.

Tyggis
Tyggis

Flaxlodd

Dersom man ikke orker å skrape et helt flaxlodd har en smarting fra Risør hjelpen nær. Han har skrapt frem de første sifrene - hvor to summer er på én million kroner.

Selv er han nesten skråsikker på at nettopp dette loddet inneholder en gevinst på en million kroner. Men snill som han er skal han «bare» ha 10.000 kroner for loddet.

Flaxlodd
Flaxlodd

Fluesmekker

For den nette sum av 12.500 kroner kan man kjøpe hele 1000 fluesmekkere. Her er det luksus som står i høysetet. Samtlige er nemlig oppladbare, og passer både på hytta, terassen, og andre steder. Dette er et tilbud av det sjeldne, man får nemlig 1000 hvitløksrensere med på kjøpet.

insektrackert
insektrackert


Flaxlodd med 25 kroner i gevinst

I motsetning til flaxlodd-selgeren lengre oppe i artikkelen har denne annonsøren skrapet fram alle beløpene. Her er det en premie på 25 kroner.

Flaxloddet selges for 99 kroner. «Dette er en unik mulighet til å skaffe deg garanterte grunker innimellom alle de lugubre forsøkene på å loppe deg for spenn.» Vi kaller det katta i sekken.

flaxlodd-25-kroner
flaxlodd-25-kroner


En beryktet fotball av pakketeip

Med tungt hjerte selger en lønnstager fra Lillehammer en fotball laget av pakketeip.

Det er liten tvil om at fotballen har vært like mye til glede - som til irritasjon for noen. «Den beryktede fotballen vi har laget må desverre selges, på grunn av at sjefen ikke vil at vi skal sparke fotball i arbeidstiden lenger.» står det i annonsen. Herligheten er satt til 49 kroner, men bud tas også i mot.

(Red. anm: «Waschera» prøvde å kjøpe ballen - men da var den allerede solgt.)

fotball
fotball

Finn flere ubrukelige saker på waschera.no