ISOLERTE SEG: Asgeir Borgermoen (37) er glad for at den vonde tden er over. Nå ser han fremover. (Foto: Marius Gulliksrud, © so)
ISOLERTE SEG: Asgeir Borgermoen (37) er glad for at den vonde tden er over. Nå ser han fremover. (Foto: Marius Gulliksrud, © so)

Tom og ensom av kjendistilværelsen

Asgeir Borgermoen følte seg fryktelig ensom på kjendistoppen.

«Sjefen over alle sjefer», Asgeir Borgermoen (37) var hele Norges Barne-TV-helt. Nå snakker han ut om hva kjendistilværelsen har kostet ham.

- Den ekstreme oppmerksomheten gjorde meg stresset, forteller Borgermoen til Her og Nå.

Les mer: Om Asgeir Borgermoen liv på KjendisNorge

Ensom av suksess

Asgeir Borgermoen ble alle barns superhelt da han utnevnte seg selv til «Sjefen over alle sjefer» i programmet «Fritt fram». Det er ti ensomme år siden.

- Jeg er uendelig glad for at årene med «Fritt fram» er historie, forteller han videre.

Og påpeker at han gjorde alt for å gjøre fansen tilfreds, ved å skrive autografer til alle var fornøyde og smilte selv om han var sliten og ville hjem. Suksessen gjorde at han isolerte seg.

Ny utfordring

Men nå er den ensomme perioden over, og Asgeir har det bedre meg seg selv enn på lenge. Og det ferske engasjementet på Riksteateret er noe han setter stor pris på.

- Det er ufattelig deilig å være en del av miljøet, og ikke lenger et lysende fyrtårn som til trekker seg all oppmerksomhet, avslutter Borgermoen til Her og Nå.

Borgermoen skal spille rollen som verdens ondeste mann i Riksteaterets forestilling, «Dråpen».

Flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge» og TV 2 lørdag 21.40!