Alex Rodriguez  (Foto: RAY STUBBLEBINE/REUTERS)
Alex Rodriguez (Foto: RAY STUBBLEBINE/REUTERS)

Dopingtatt får støtte

Alex Rodriguez slipper å møte mediestormen alene, lover lagkameratene.

For to uker siden smalt den - mildt sagt - store bomben om at den amerikanske baseballstjernen Alex Rodriguez var tatt for anabole steroider.

New York Yankees-ikonet - som går under kallenavnet A-Rod - innrømmet like etter at han hadde benyttet seg av kjemisk juks.

TV 2-blogg: «En etter en blir de tatt. De store heltene. Amerikanernes svar på Solskjær, Flo, Dæhlie og Koss»

Når Rodriguez neste uke innkaller til pressekonferanse, under Yankees' årlige treningsleir i Tampa, er det ventet et vanvittig trøkk fra media.

Der skal A-Rod få full støtte og beskyttelse, lover lagkameratene og ledelsen.

- Jeg er helt sikker på at han vil oppleve et voldsomt trøkk, men vi skal være der for ham. Det for å vise samholdet i laget, noe som er veldig viktig, sier Yankees-manager Joe Girardi ifølge Reuters.

- Enten det dreier seg om denne saken, eller hvilken som helt annen situasjon, er det svært viktig at lagkamerater støtter hverandre. De er der for hverandre og vet at de kan få en skulder å lene seg på, sier han.

Også Yankees-profil Mariano Rivera gir sin fulle støtte til A-Rod.

- Dette er noe som tilhører fortiden. Det var ikke en riktig ting å gjøre, men det tilhører likevel fortiden. Du kan ikke gjøre noe med det. Du kan ikke gjøre noe med ting som ble gjort i går eller for ti minutter siden. Det vi kan gjøre er imidlertid å støtte hverandre, sier han.