Daniel Braatens Toulouse henger med i den franske tetstriden.

Toulouse's midfielder Daniel Braaten  (Foto: SEBASTIEN BOZON/AFP)
Toulouse's midfielder Daniel Braaten (Foto: SEBASTIEN BOZON/AFP)

Søndag ble bunnlaget Sochaux slått 2-1 på utebane.

Braaten gjorde en ny god kamp, men tegnet seg ikke på scoringslisten. Nordmannen hadde flere sjanser, men ble stoppet av en god Teddy Richert i hjemmeburet.

Men lagkameratene i Toulouse hentet likevel hjem seieren, til tross for en tidlig kalddusj. Rabiu Afolabi ga vertene ledelsen etter tolv minutter. Tjue minutter senere kom gjestene tilbake, da Jaques Faty satte ballen i eget nett.

Like etter hadde Braaten en stor sjanse da han fyrte løs med venstrefoten, men skuddet ble avverget til corner. Midtveis ut i annen omgang kunne nordmannen slippe jubelen løs, da André-Pierre Gignac ordnet 2-1-seier.

Toulouse er fem poeng bak serieleder Lyon, som er på vei mot klubbens åttende strake serietittel. Søndag ble Le Havre enkelt slått 3-1 i Lyon, etter mål av Ederson, Abdulkader Keïta og Juninho. (©NTB)