penger (Foto: Poppe, Cornelius, © COP)
penger (Foto: Poppe, Cornelius, © COP)

Traff på oddsen - igjen

TV 2 Sporten traff til hyggelig odds for tredje gang på rad i går. Sjekk søndagens oddstips her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 15. februar, frist kl. 12.25:
4 Ajax - Feyenoord H 1,50
28 Genoa - Fiorentina H 2,15

Totalodds: 3,22

Reiser seg mot erkerivalen
Eredivisie. Ajax har tapt terreng til andreplassen etter 0-1-3 på de fire siste. Stortapet for Vitesse sist var det lite å si på, men i de tre foregående hadde van Bastens menn fortjent bedre. Fortsatt noen fravær i troppen.

Feyenoord har tatt fire poeng på de to siste og fått bunnstriden på avstand. Sesongen har vært en nedtur med mye turbulens utenfor banen. Trener Vlemmings er relativt fersk i jobben, og må igjen gjøre ufrivillige endringer på laget. Forsvarerne Hofland og Nieveld soner begge karantene. Kaptein van Bronckhorst (m) betegnes som usikker etter å ha stått over siste trening.

Viktige poeng og stor prestisje når erkerivalene møtes. Ajax bør vise seg som det klart bedre laget, og får tillit til markedsriktig odds.

Undervurdert vertskap
Serie A. Genoa tapte 0-3 borte mot et effektivt Roma sist søndag. Det var det første tapet på ti kamper, og de måtte overlate den fjerde CL-plassen til dagens motstander. Genoas hjemmeprestasjoner er det kun Inter som kan matche, og de står med solide 8-3-0 og 22-7. Sculli (a) soner etter det røde mot Roma.

Fiorentina fortjente ingenting, men Gilardinos overtidsmål sørget for 1-0 hjemme mot Lazio sist. Tross at Lazio spilte med ti mann i over 70 minutter, var de det beste laget i store deler av kampen. Kun en for dagen strålende Fiorentina-keeper Sebastien Frey holdt hjemmelaget inne i kampen, og Fio-boss Prandelli følte behov for å unnskylde poengranet etter kampen. Det var dog den tredje strake seieren, og de overtok den forjettede fjerdeplassen. Melo (m) er suspendert.

Genoa har vært bunnsolide hjemme denne sesongen, og vi tror på tre nye hjemmepoeng på Luigi Ferraris.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne