Spyduell
Spyduell

Nok en spyduell på Senkveld

I «Senkveld»-duellen smaker Surferosa-Mariann og Maria Mena på diverse tvilsomme smoothies.

På onsdag spilte nye «Drillos» sin første landskamp, men det var uten den faste venstrebacken John Arne Riise. Han er for tiden ute med en korsbåndsskade og måtte se kampen fra tv-stolen. Den tidligere Monaco og Liverpool-stjernen spiller nå i den italienske hovedstadsklubben Roma og vi gleder oss til å høre om hans nye liv i den evige stad.

I tillegg kommer vår langslagsjef landslagssjef Egil Drillo Olsen på besøk.

Denne uka er det premiere på Harald Zwarts nye film «Pink Panter 2». I hovedrollene finner vi stjerner som Steve Martin og John Cleese og dette er den tredje store Hollywoodproduksjonen som Zwart har regissert. Snart drar østfoldingen til Kina for å lage en ny versjon av Karate Kid sammen med Will Smith, men først kommer Harald Zwart til «Senkveld».

Hvorfor elsker vi bygde-tv?

Bygda er kongen av tv om dagen! På TV 2 har serien «Da damene dro» engasjert folk over hele landet og på NRK samler «Himmelblå» nesten alle som ser på tv på søndagskvelden. Vi samler Renate Renland og Rolf-Bjørnar Tøllefsen fra "Da damene dro" og skuespiller Hallvard Holmen fra «Himmelblå» for å finne ut hvorfor vi elsker bygde-tv.

Smakfull Senkveld-duell

I «Senkveld»-duellen er det om å gjøre å smake seg fram til flest mulige ingredienser i diverse tvilsomme smoothies idet vi spør, Hvem har best smak? Hvert lag skulle lage fem smoothies med tre ingredienser i hver og de skulle serveres til det konkurrerende laget.

På Team Thomas finner vi «Spellemann»-vinner Maria Mena og på Team Harald «Grand Prix»-aktuelle Mariann Thomassen. Deltakerne satt virkelig smaksløkene på prøve da de helte i seg den ene smoothien verre enn den andre.

Se ukens Senkveld-duell her:

287305

Se «Senkveld» på TV 2 fredager klokken 22.10!

Les alt om «Senkveld» her!