Guy Ritchie er rasende på Madonna-bilder

Guy Ritchie skal ha sagt til Madonna at hennes dristige nye fotoserie er sårende for barna deres.

Bilder publisert denne uka i magasinet W viser den 50 år gamle sangeren i intime situasjoner med modellen Jesus Luz, men hennes eksmann synes hun skulle slutte å posere så provoserende av hensyn til de tre barna de har sammen.

Den 40 år gamle filmskaperen tror Lourdes (12) Rocco (8) og David (3) trenger å være mer forberedt på livet i den virkelige verden.

– Guy ble sjokkert da han fikk se Madonnas halvnakne bilder nylig. Han sa at det kunne gjøre de andre barna på skolen flaue. Så fleipet han med at hun burde være ferdig med den slags nå, sier en kilde.

Og dette falt Madonna tungt for brystet.

– Hun brøt sammen, ikke bare fordi hun er nøye med hva slags medier og utenforliggende påvirkninger barna kan bli påvirket av, men fordi hun hater at Guy sier noe om hva hun gjør som artist, sier kilden.

Guy skal også være ulykkelig over Madonnas stramme regler når det gjelder å nekte barna å se fjernsyn. Den 40 år gamle filmskaperen mener at barna må være forberedt på å møte den virkelige verden.

– Guy er bekymret for at barna ikke er forberedt på den virkelige verden hvis de vokser uten en ordentlig oppdragelse. Han vil ikke at de skal leve livet i en boble.

– Han har sagt til Madonna at når barna går til andre folks hus, bør de ha fullstendig frihet. Han sier at dersom han vet at barna ser på TV, så kan han i det minste hjelpe dem til å forstå og diskutere det de ser, sier en kilde til magasinet Closer. (©NTB)