Kjetil Strand  (Foto: STEPHANE DE SAKUTIN/AFP)
Kjetil Strand (Foto: STEPHANE DE SAKUTIN/AFP)

Strand tilbake i scoringsform

Kjetil Strand toppscorer da Füchse Berlin tapte.

Rhein-Neckar Löwen - Füchse Berlin 29-25:

Han gikk glipp av VM på grunn av en akillesskade, men nå har Kjetil Strand funnet tilbake til formen.

Mitraljøsen fra Stavanger banket inn sju mål da Füchse Berlin ga hardt satsende Rhein-Neckar Löwen kamp til døren torsdag kveld.

Fritz stengte buret
Men mot slutten stengte veteranmålvakten Henning Fritz buret og de nesten 6000 tilskuerne i Mannheimer SAP-Arena kunne se hjemmelaget ta begge poengene.

Löwen klatret opp på femteplass på tabellen og har fortsatt et godt håp om å sikre seg en plass i neste sesongs mesterliga.

Det kan nok bli avgjørende for om de skal klare å lokke til seg den lange listen av superstjerner de har på ønskelisten.

Med sterke økonomiske muskler i ryggen, og Noka Serdarusic som ny trener, har Löwen uttrykt ønske om å hente Nikola Karabatic, Filip Jicha, Vid Kavticnik, Arpad Sterbik, Sergej Rutenka, Holger Glandorf og Olafur Stefansson, i tillegg til vår egen Bjarte Myrhol.

Les også: Myrhol kan havne i «Dream Team»
Les også: Eventyr eller trygghet for Myrhol

Pressemelding fra Karabatic
Den siste tiden har det utviklet seg en ordkrig mellom Nikola Karabatic og klubbledelsen i Kiel.

Les også: - Jeg vil bli behandlet med respekt

Karabatic har ikke lagt skjul på sin skuffelse etter at Serdarusic ble sparket sist sommer, og har ytret ønske om å bli gjenforent med trenerlegenden i Löwen.

Torsdag rykket han ut med en pressemelding på hjemmesiden sin etter at Kiel hadde gått ut og sagt at franskmannen blir værende i klubben.

- Det gjorde meg ille til mote at folk i hallen jublet fordi det ble annonsert at Kiel og jeg hadde kommet til enighet. Det er ikke sant. Jeg hadde ingen innflytelse på hvordan klubbledelsen oppsummerte møtet vårt for pressen. Dette forstyrret meg veldig. Publikum hadde fått feil informasjon. Fansen skulle blitt fortalt sannheten. De kunne ha pepet på meg og jeg ville ha forstått og akseptert det. Jeg ønsker bare ærlighet, skriver han.