Premier League
Premier League

Sjekk dagens oddstips

Fra en variert meny spilles to hjemmeseirer til samlet odds 4,52.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 13. februar, frist kl. 17.55:
3 Rot-Weiss Oberhausen - St. Pauli H 2,15
18 Dijon - Boulogne H 2,10

Totalodds: 4,52

Gjestene sliter på bortebane
2. Bundesliga. To poengdelinger mot svak motstand for Oberhausen i etterkant av den lange vinterferien. Står med 5-2-3 totalt på hjemmebane. Semmler (k) fortsatt ute. St.Pauli gikk på en smell mot formlaget Greuther Fürth på eget gress i helgen. Til vanlig er de brune og hvite et særs utpreget hjemmelag. Eger (f), Kalla (f) og Ebbers (a) er alle uaktuelle med skader.

Vertene burde vært klarere favoritter mot et St.Pauli som taper omtrent på bestilling på reise. Vi slår til på 2,15.

Forsvarsproblemer for Boulogne
Ligue 2. Dijon har levert 3-1-0 på sine fire siste hjemmekamper. Dagens motstander er ett av lagene som må passeres om vertene skal blande seg inn i opprykksstriden. Linares (m) og Ribas (a) er nye på skadelisten, sistnevnte kom inn som innbytter sist. Fra før mangler Voshalo (f).

Boulogne innledet sesongen strålende, men nå kommer nederlagene stadig oftere og med klarere margin. Sikret poengdeling på overtid mot gode Metz sist, etter to sviende 0-3-tap i forkant. Til denne kampen er Bedenik (k), Perrinelle (f) og Sane (a) uaktuelle med skader. Når forsvarerne Lachor og Mouyokolo i tillegg soner karantene, begynner det å bli tynt i de bakre rekker.

Fine forutsetninger for hjemmelaget, som kan forsøkes H til 2,10 ganger innsatsen.

Vurdert av Magnus Wattne