NY PROGRAMLEDER: Charlotte Thorstvedt (22) svarer på dine spørsmål mandag 16. februar klokken 20.00. Send inn spørsmål nå!
NY PROGRAMLEDER: Charlotte Thorstvedt (22) svarer på dine spørsmål mandag 16. februar klokken 20.00. Send inn spørsmål nå!

- Jeg er på grensen til tonedøv

Charlotte Thorstvedt tror ikke hun ville gjort suksess som «X Factor»-deltaker. Les spørsmål og svar fra nettreff!

Charlotte Thorstvedt (22) har sluttet som MTV-programleder for å lede for TV 2s store høstsatsning «X Factor».

- Jeg kunne ikke takke nei til en såpass fantastisk mulighet, sier hun i et intervju med tv2underholdning.

Send inn ditt spørsmål

Mandag stilte Charlotte til nettreff på tv2underholdning.no. Du kan spørre om hva som helst: Hvorfor sluttet du i MTV? Hva gleder du deg mest til med «X Factor»? Skal du reise rundt i hele Norge under auditionrundene?

Les alle spørsmål og svar under!

Vakre Charlotte fotografert under Oslo Fashion Week i helgen.
Vakre Charlotte fotografert under Oslo Fashion Week i helgen.

På grensen til tonedøv

«Sahra» spør Charlotte om hun er flink til å synge.

- Jeg har arvet syngetalentet til min far, tror jeg. Det vil si at jeg er på grensen til tonedøv. Mamma mener jeg er flink, men det tror jeg nok hun sier bare for å være snill. Så da får jeg vel holde meg til å snakke på TV, og unngå synging så godt jeg kan, skriver Charlotte og tilføyer:

- Om jeg kunne ønske meg én ting, så hadde det vært å kunne synge dritbra. Men, men, det er ikke så mye å gjøre med det.

Hvem blir «X Factor»-dommere?

«Mina» er nysgjerrig på hvilke fire kjendiser som skal utgjøre dommerpanelet i «X Factor».

- Juryen er foreløpig ikke helt fastslått, men vi får nok vite det i løpet av et par uker. Det er noen veldig spennende og karismatiske navn på lista kan jeg love deg! skriver Charlotte.

Blåser i glam-livet

«Joachim» spør om Charlotte vil savne glam- og kulhetsfaktoren som følger med en MTV-jobb.

- Jeg har aldri vært så veldig glad i den greia uansett, jeg, så det blir nok ikke så veldig savnet. Selv om det er mange andre ting jeg kommer til å savne ved MTV, spesielt folka som jobbet der og MTV Awards. Men nå blir det et nytt kapittel, og forandring fryder jo! Rolling with the big dogs!

- Mr. Zebra tåler en spøk

Charlotte avviser i nettreffet at pappa Erik Thorstvedt er misunnelig på datteren som skal jobbe i hovedkanalen, mens han er i TV 2 Zebra.

- He-he, nei, det er vel ikke helt sant det. Det er vel mer av en spøk. Men når jeg har vokst opp i hans lange skygge hele livet, føler jeg det er lov å fleipe litt rundt akkurat det. Mr. Zebra tåler en spøk! skriver hun.

Les alle spørsmål og svar under!

Les mer om «X Factor» her!