Sons of Anarchy
Sons of Anarchy

Actionfylt drama

Nytt actionfylt drama om livet i en amerikansk motorsykkelgjeng på TV 2 Zebra denne våren.

"Sons of Anarchy" er en mørk og actionfylt dramaserie om en forbrytersk motorsykkelgjeng fra California. Gjengens viktigste inntektskilde kommer fra våpen- og menneskesmuglig. Medlemmene jobber hardt for å opprettholde og beskytte gjengens livsstil mot krefter som truer utenfra; småbyens fordommer, rivaliserende gjenger og ikke minst politiet.

Seriens hovedperson er den unge "bikeren" Jackson "Jax" Teller (Charlie Hunnam). Jax er sønn av bandens opprinnelige leder, noe som i de flestes øyne gjør han til gjengens tronarving. Bandens nåværende leder er Jax stefar, Clay Morrow, spilt med brutal tilstedeværelse av Ron Perlman.

I første episode havner Jax i en dramatisk personlig krise, når hans tungt narkomane kone Wendy (Drea De Matto) føder deres sønn alt for tidlig. Samtidig oppdager Jax et frihetsmanifest, skrevet av faren, fra 1960-tallets idealistiske "Easy Rider"-æra. Møtet med farens ideer får Jax til å komme på andre tanker om gjengens bloddryppende virksomhet.

Jax mor (Katey Segal) og stefar liker dette dårlig. De er redde tronarvingen skal la seg forlede av farens utdaterte idealisme, og dermed ikke være i stand til ta over ansvaret for bandens kriminelle virksomhet.

I det konfliktfylte trekantdramaet mellom mor, sønn og en mektig stefar blir mørke hemmeligheter i familien og gjengens fortid avslørt. Enkelte er villige til å gå svært langt for å beskytte fortiden.


Få med deg premieren på "Sons of Anarchy" på TV 2 Zebra onsdager kl. 21:30.