brokeback
brokeback
kondom 460
kondom 460

Hvordan har homofile menn sex?

Her finner du mytene - og den fulle sannheten rundt homoseksualitet.

Det finnes mange myter og fordommer rundt homoseksualitet. For eksempel tror noen kanskje at homser bare har analsex.

Vi har snakket med «Karl Erik», en åpenhjertig, gift, homofil gutt som har hjulpet oss med å avkrefte og avsløre mytene.


Oftere sex?

Har homofile menn oftere sex enn heterofile?

- Det er trolig nokså lik mengde sex i homofile forhold som det er i heterofile forhold. Her er det vanskelig å komme med noe fasitsvar, selv om myten om at homser «har seg» oftere, garantert har med de heterofiles misunnelse å gjøre, sier Karl Erik til waschera.no.

homofil
homofil


Har single homofile menn mer sex enn de single heterofile?

- Ja, det er jeg overbevist om. Hvor lett er det ikke å få en gutt på kroken? Bare et sleik på øret så har man det gående. Man slipper all forhandlingen og sjekkingen med å få en dame med i køya når man er to gutter som egentlig er kåte 24 timer i døgnet, legger han til.


Har homser oftere gruppesex?

- Aner ikke. Er nok en myte det også, men med tanke på svaret i forrige spørsmål så er gutter noen kåtinger, så muligheten er absolutt tilstede.


Ikke bare analsex

Har homofile menn analsex hver gang de har de har sex?

- Det har vi absolutt ikke! Ingenting slår en kjappis som i at man runker eller suger hverandre. Homosex er med andre ord ikke bare analsex.

Jeg tror det er en del menn som er i heterofile forhold fordi de ikke har turd å komme ut av skapet i ung alder.Varierende stilinger

Hvordan har homofile sex med hverandre?

- Homofile har sex med hverandre på like mange forskjellige måter som heterofile. Runking og suging er nok slagerne når det kommer til homosex, det går forholdsvis kjapt for oss utålmodige gutter som egentlig bare vil sprute så fort som mulig, sier Karl Erik.

LLH
LLH


Hvilke stillinger bruker homofile?

- Når man penetrerer har man en haug med stillinger man kan bruke.

Beina er veldig i veien for oss homofile merker jeg, men satser på at de er like mye i veien for de som er heterofile.

Doggy - kan brukes nærmest overalt, i sengen, i dusjen, på bade-kjøkken eller stuegulvet. Kun fantasien setter grenser.

Man kan ligge på rygg - med beina på skuldrene til den som er aktiv, med beina i været, eller med beina over sitt eget hode - om man er så fleksibel.

Man kan også ligge i skje, eller på siden - som er en liten vri (bokstavelig talt) av å ligge på rygg.

Beina er veldig i veien for oss homofile merker jeg, men satser på at de er like mye i veien for de som er heterofile.

homofil-israel
homofil-israel

Det finnes et hav av andre stillinger man kan bruke, det viktigste er vel at man bruker fantasien og har det gøy når man har seg.Mange «skjulte» homofile

Finnes det mange gifte homofile menn som ikke tør å komme ut av skapet?

- Mange er et definisjonsspørsmål. Men ja, jeg tror det er en del menn som er i heterofile forhold fordi de ikke har turd å komme ut av skapet i ung alder. Det er også en del som kommer ut av skapet i veldig voksen alder.

Kan du bekrefte/avkrefte at «tilfeldige og hemmelige» seksuelle møter mellom homofile foregår?

- Selvfølgelig finner «tilfeldige og hemmelige» sex-treff blant homofile menn sted. Samtidig tviler jeg sterkt på at de heterofile har mindre «svin på skogen» når det kommer til dette punktet.Bruker homofile prevensjon?

Er homofile menn dårligere til å bruke prevensjon?

- Både ja og nei. Homofile kan jo ikke ende opp med «boller i ovnen», så da er man ikke like flinke til å ha kondomet klart. Samtidig er det en del som er flinke til å bruke kondom for å holde seg unna smitte av diverse seksuelt overførbare infeksjoner, da spesielt HIV.

kondom-460
kondom-460


Er HIV mer utbredt blant homofile?

- Ser man på tallene sånn alt i alt, er smitten høyere blant menn som har sex med menn. Dette har nok en klar sammenheng med hvor «flink» man er til å tre på kondom på festkjeppen når man skal ha seg.Ikke stor forskjell

Føler du at du blir stigmatisert når du hører slike spørsmål om homoseksualitet?

På en måte ja, og på en annen måte nei. Vi er ikke så utrolig annerledes enn de som er heterofile. Den eneste forskjellen er at homsene liker noen av det samme kjønn. Samtidig har mange homofile hatt kjipe opplevelser i forhold til det å komme ut av skapet og dermed blitt mer harde på flaska. Når man er ruspåvirket mister man dømmekraften sin og man har mindre kontroll, avslutter Karl Erik.

Finn flere saker på waschera.no