solveigbarstad
solveigbarstad

Ville du kjøpt piller av denne damen?

Se Solveigs falske reklamefilm her!

I kveldens sending får du mer av disse sakene:

Kosttilskuddbløffen
Nordmenn kjøper kosttilskudd for 3 milliarder kroner i året. TV 2 hjelper deg viser i kveldens sending hvordan useriøse aktører får deg til å kjøpe produkter som ikke virker, eller kan være farlige.

Vi lagde vidunderpillen «Energos» og tok til gatene for å selge produktet. Se resultatet her

Les mer om kosttilskudd på Solveigs blogg

Ubrukelig tak
Vann renner inn i leiligheten hver gang det regner eller er snøsmelting.

- Det er skikkelig fortvilende, forteller Stian og Anita Olsen.

De har betalt 68.000 kroner for et tak som er helt ubrukelig, og i tre år har de ventet på at Borge Bygg skal gjøre opp for seg. Da TV 2 hjelper deg tok saken, fikk vi avtalt et møte med den ansvarlige håndverkeren. Vil han holde det han lover denne gangen?

Opp på fjellet - men ikke til Stovner
Tenk deg at du bor på Stovner, rimelig sentralt i Oslo. Du har besøk av en god venninne. En god vin nytes, og på TV-en ser dere en reklamefilm der et brødrepar får levert en pizza opp til fjellgården sin i Balestrand, Sogn og Fjordane.

Tenk deg at du og din venn får lyst på pizza, ringer nummeret som står på skjermen, bare for å få vite at, nei, Dolly Dimples leverer ikke pizza på Stovner.

Det var hva Mai-Lin og Elin opplevde. Vi ble sultne på å komme til pizzabunns i saken for å finne ut av om pizzakjeden rett og slett juger i reklamefilmen sin.

Test av HD-kamera
Har du en liten filmskaper i magen? Drømmer du om Hollywood og filmfestivaler, eller vil du forevige minstemanns første skritt?

Uansett hvilke ambisjoner du har starter ethvert filmopptak med et kamera. Vi har fått med oss kameraekspertene fra Teknofil og YouTube- fenomenet Lasse Gjertsen for å teste HD-kameraer.

Resultatet får du se i kveldens sending klokken 20.30.