may (Foto: «God kveld Norge»)
may (Foto: «God kveld Norge»)

Fikk leppene maltraktert av useriøs klinikk

Nå prøver Maylen (27) på nytt igjen.

For fire år siden fikk Maylen Olsen øket størrelsen på leppene. Det ble hennes største mareritt.

Tilbud om rabatt

- Jeg fikk et tilbud om 30 prosent rabatt på Restylane. Det virker som en ganske seriøst plass, men det viste det seg jo å ikke være, forklarer glamourmodellen, som for tiden er aktuell med det nye modellbyrået «Model Factory».

Fra de som skulle foreta injeksjonene fikk Maylen beskjed om at restylanen ville sitte lengre dersom hun ikke tok bedøvelse.

- Jeg tenkte, greit, da gjør jeg det. Det var så vondt at jeg holdt på å dø, sier 27-åringen, som i dag kun har to brune prikker i leppa fra sprøytespissene, som det synlige bevis på smertehelvetet hun gikk gjennom.

- Så ut som en and

- Jeg så ut som en and i flere dager etterpå, og måtte bare holde meg innendørs. Hele ansiktet forandret seg. Da tok jeg kontakt med en annen salong, som hjalp meg å klage, og jeg gikk også til «TV 2 hjelper deg», uttaler Olsen, som lyktes med sin klage.

- Det viste seg det også var ei dame som hadde fått store skader i forbindelse med en peeling. Sjappa var stengt i løpet av noen dager, sier hun.

Prøver igjen

Den grusomme opplevelsen stopper imidlertid ikke Maylen. Nå prøver hun igjen.

- Men denne gangen gjør jeg det på et sted som er trygt. Jeg har søkt litt på nettet og slikt etter salonger som har litt bedre rykte - jeg skal ikke la meg friste av prosenter denne gangen, selv om det er litt vanskelig å ligge unna når man får gode rabatter, ler glamourmodellen.

Sjekk ut Monica Hansen og Triana Iglesias på KjendisNorge. Se video!

Flere kjendisnyheter? Sjekk ut God kveld Norges nettsider, og se programmet på TV 2 lørdag kl.21.40.