Storhamar (Foto: SCANPIX)
Storhamar (Foto: SCANPIX)

Sats på denne dobbelen

Full runde i Get-ligaen torsdag. De beste spillene finner vi imidlertid i nabolandene i øst.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 12. februar, frist kl. 17.25:
99 SaiPa Lappeenranta - Kärpät Oulu B 1,70
106 Djurgården - Luleå HF H 1,90

Totalodds: 3,23


Gjestene får tillit
Finsk Hockey. Tabelljumbo SaiPa var tilbake til normalen med nederlag for Ässät tirsdag, etter en sjelden seier i møte med HPK nest sist. 1-1-6 totalt på de åtte siste. Gjestene må nok innse at løpet om seriegull er kjørt, men har bare fire poeng opp til andreplassen. Kommer fra to tap på rad, etter å ha radet opp fem strake triumfer i forkant.

Kärpät vant 5-1 her i tilsvarende kamp 13. januar. Seirer også i sesongens to hjemmemøter med jumboen. Konkurransedyktige 1,70 spilles.

Djurgården sterkest igjen
Elitserien. Djurgården tredje sist, men for fullt med i kampen om en sluttspillsplass med åtte runder igjen. Laget har hevet seg mange hakk på denne siden av nyttår, selv om topplagene HV71 og Linköping har blitt for sterke nylig. Fortsatt en del skader i troppen, som med ett unntak har vært ute en stund. Gjestene har kontroll på sluttspillsplassen, selv om formen ikke er på topp. Brukbare på egen is, borte har det blitt tap i fem av de seks siste. Ingen store problemer med skader.

DIF vant 6-2 i det omvendte møtet i begynnelsen av januar, og har inkludert to overtidstriumfer vunnet alle sesongens fire innbyrdes. 1,90 for hjemmeseier i hovedstaden havner på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne