Kritiserer mediene: Kjell Jonevret synes Martin Andresen saken fikk for mye oppmerksomhet.  (Foto: Erichsen, Jarl Fr./SCANPIX)
Kritiserer mediene: Kjell Jonevret synes Martin Andresen saken fikk for mye oppmerksomhet. (Foto: Erichsen, Jarl Fr./SCANPIX)

Jonevret skjelt ut igjen

Det gikk heftig for seg på sidelinjen da Molde og Sogndal møttes til treningskamp.

Molde - Sogndal 0 - 0

Molde(TV 2 Sporten): - Idiot!, ropte Sogndal-trener Karl Oskar Emberland mot kollega Kjell Jonevret da de to lagene møttes på kunstgresset i Molde onsdag kveld.

Sogndal-trenerens skyllebøtte kom etter uenighet om en offside underveis i kampen.

- Ja, han kalte meg en idiot. Men hva han legger i det må du nesten spørre han om. Jeg begynner å bli vant med å bli utskjelt, så jeg bryr meg ikke. Det er ingen stor sak, sier Kjell Jonevret etter kampen.

Karl Oskar Emberland innrømmer at han kalte Jonevret idiot, men angrer ikke.

Aldri opplevd lignende
- Han beskyldte meg for å prøve å påvirke dommerne, men det var min egen spiller jeg snakket til. Det ville ikke Jonevret forstå. Da sa han at jeg "sto og gneldret hele tiden". Det gjorde jeg ikke, og derfor kalte jeg han en idiot.

- Jeg har aldri opplevd slik oppførsel før, sier Emberland.

Det er ikke første gangen Jonevret får høre det fra trenerkolleger. Under seriekampen mot Vålerenga 4. mai i fjor ble han skjelt ut av Martin Andresen.

"-Jævla kuk", var karakteristikken svensken fikk av den spillende Vålerenga-treneren.

Tamt i kulden
Men selv om det var høy temperatur på sidelinjen, var det lite annet som varmet i en tam treningskamp mellom Molde og Sogndal onsdag kveld.

Molde hadde de fleste sjansene i snøføyka på kunstgresset, men laget var ikke effektive foran mål. Med brassen Jose Mota ute med skade sliter Molde framover på banen en måned før seriestart. Kampen endte 0-0.

- Kampen burde blitt blåst av lenge før slutt på grunn av alt snøfallet. Forholdene gjorde det uforsvarlig å spille fotball her, sier Sogndal-treneren