Leigh  (Foto: TV 2/)
Leigh (Foto: TV 2/)

Debuterer fra start

Dawda Leigh starter for første gang i VIF-drakt.

TV 2 Sporten sender Tippeligaen direkte i 2009. Kjøp abonnement her!

Vålerenga - Nasaf Karshi (kl. 1600)

Vålerenga skal måle krefter med Nasaf Qarshi fra Usbekistan i den siste kampen i Side-turneringen.

Vålerenga tapte 2-3 mot Aalborg i den første kampen, men reiste seg mot Gjorce Petrov på søndag. Bengt Sæternes og Jarl André Storbæk scoret målene i 2-1-seieren over det makedonske laget.

Nytt trenerteam
I Martin Andresen og Tor Ole Skulleruds fravær er det Andrea Loberto og Kaz Sokolowski som styrer VIF-skuten mot usbekerne.

- Det er litt spesielt å møte helt ukjente lag som vi gjør her nede. Hjemme i Norge kjenner vi motstanderne vi møter i Tippeligaen og kan forbrede oss i forhold til hvordan de spiller. Jeg tror kanskje Nasaf Qarshi vil være litt som Gjorce Petrov, og at de kanskje ønsker å kontrollere tempoet i kampen, sier Loberto til vif.no.

Leigh og Strandberg fra start
Dawda Leigh gjør sin debut fra start i VIF-drakten, mens stortalentet Stefan Strandberg spiller midtstopper ved siden av André Muri.

- Men vi setter en plan i forkant og prøver å få den ut så godt som mulig. Kampene her nede bruker vi til å se om det vi trener på fungerer, så kan vi justere ting som ikke fungerer i etterkant. I dag ønsker vi å sette tonen i kampen og har fokusområder vi skal teste ut. Samtidig ønsker vi selvfølgelig å vinne når vi går på banen, sier Loberto.

Vålerenga (4-2-3-1): T. Perkins - dos Santos, Strandberg, Muri, Jepsen - Jalland, Hæstad - Leigh, Strand, Zajic - Sæternes