Tone Damli Aaberge
Tone Damli Aaberge

Tone lar seg ikke stoppe av sjikanen

Åpner bloggen på nytt igjen.

I helga kunne «God kveld Norge» avsløre at Tone hadde løyet om samlivsbrudd med kjæresten Simen Wardenær. I kjølvannet av dette kom det mange negative tilbakemeldinger til artisten på TV 2s sider.

Stengte bloggen

Også på Aaberges private blogg har det forekommet ubehageligheter. Hun gikk mandag kveld til det skritt å stenge bloggen, etter å ha mottatt en rekke sjikanerende innlegg. Hun skal blant annet ha blitt kalt for «en hore», og vært utsatt for usann ryktespredning.

- Tone er åpen og har tidligere stått for det meste av modereringen av bloggen selv. Og hun har alltid vært klar på at hun ønsker at det er rom for kritikk av henne hos leserne. Det er helt OK at man ikke liker Tone eller musikken hennes, det er noe man må tåle i dette gamet, sier Thomas Moen i iPublish.no til Side2.

Innlegg skal godkjennes

Nå er altså bloggen åpnet igjen, men Moen skriver følgende på nettstedet: - Som jeg har nevnt tidligere så har vi nulltolleranse i forhold til upassende kommentarer. Konstruktiv kritikk osv er helt greit, men direkte personangrep, usaklige påstander og generelt ting som ikke følger norsk folkeskikk vil bli slettet og i ekstreme tilfeller politianmeldt.

Forandringen blir også at innleggene nå skal godkjennes før de legges ut.

Flere kjendisnyheter? Sjekk ut God kveld Norges nettsider, og se programmet på TV 2 lørdag kl.21.40.