HERJET MED RBK: Diego Guastavino.  (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
HERJET MED RBK: Diego Guastavino. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Forhandler med vinterens stjerneskudd

Lyn er i forhandlinger med Diego Guastavino om en forlengelse av kontrakten.

Han ble kalt vinterens heteste salgsobjekt etter innsatsen på La Manga. Men Lyn ønsker ikke å miste 24-åringen fra Uruguay.

- Vi er kommet godt igang, og håper å komme i mål med kontraktsforhandlingene i løpet av februar, sier Lyns sportssjef Rolf Magne Walstad til TV2sporten.no.

Guastavino kom til Lyn for ett år siden, og har kontrakt ut 2009.

- Ingenting klart
- For tiden er jeg i tenkeboksen. Ingenting er klart. Jeg har ett år igjen av kontrakten, så får vi se hva som er best for Lyn og for meg, sier 24-åringen.

Guastavino startet kun fem kamper for Lyn i fjor, men trener Kent Bergersen lover ham mer spilletid kommende sesong.

- Da han kom til oss i fjor hadde han ikke spilt fotball på tre måneder. I tillegg var han uheldig og pådro seg noen skader. Diego var derfor ikke i form til å spille 90 minutter med Tippeligafotball. Han har imidlertid gjort en veldig bra jobb i vinter, og er nå klar for mer spilletid, forteller Bergersen.

- Selger ingen
Lyn-treneren krysser fingrene for at kontraktforhandlingene går i boks.

- Hvis vi lykkes med dette får vi på plass en spiller som vi trenger i Lyn, og som vil bidra til at vi plukker mange poeng i år.

Ifølge Rolf Magne Walstad har det ikke vært noen klubber som har forhørt seg med Lyn om Guastavino - til tross for hypen etter innsatsen mot Rosenborg på La Manga.

- Jeg kan ikke si at vi ikke kommer til å selge noen spillere før seriestart. Om det kommer et bud, så er det pengene som rår. Men den eneste vi har fått bud på i løpet av vinteren er Indridi Sigurdsson, men det var for lavt, forteller sportssjefen.