charlotte+thorstvedt (Foto: Bjørn Sigurdsøn)
charlotte+thorstvedt (Foto: Bjørn Sigurdsøn)

Charlotte Thorstvedt til TV 2

Blir programleder for høstens store TV 2-satsning «X Factor».

Etter flere dager med spekulasjoner, er det endelig bekreftet: Charlotte Thorstvedt skal bli programleder for storsatsningen «X Factor» som sendes på TV 2 til høsten.

Den tidligere MTV-programlederen fra Stavanger brukte kort tid i tenkeboksen før hun takket ja til å lede Norges nye musikkonkurranse.

- Jeg kunne ikke takke nei - det var uaktuelt. Jeg kunne ikke takke nei til en såpass fantastisk mulighet, sier hun til tv2underholdning.no.

Se intervju med Charlotte øverst i saken!

Charlotte var MTV-programleder i flere år. Nå skal hun lede
  «X Factor» på TV 2.
Charlotte var MTV-programleder i flere år. Nå skal hun lede «X Factor» på TV 2.

Gleder seg til nye utfordringer

Charlotte startet programlederkarrieren i Stockholm i 2005, da hun landet jobb i MTV. Der ledet hun flere programmer, deriblant «Euro Top 20» som ukentlig trekker 80 millioner seere i Europa og Afrika.

Nå ser Charlotte frem til nye utfordringer.

- Den største utfordringen fremover blir vel å ta del i en så svær produksjon, men jeg tror det blir veldig gøy også. Jeg må si at jeg blir litt nervøs når jeg tenker på å stå på scenen foran et hav av mennesker under livesendingene - det blir sikkert litt av en utfordring, men jeg gleder meg, sier hun.

Les mer: Møt Charlotte på nettreff

- Hun har x-faktor

Rolf Wenell er TV 2s prosjektleder for «X Factor». Han er strålende fornøyd med at Charlotte er med på laget.

- Charlotte er helt riktig for «X Factor». Hun er en veldig dyktig programleder, hun har en ideell bakgrunn fra MTV, hun kan sin musikkhistorie, hun er DJ, og er ei fresh jente. Hun har rett og slett x-faktor, og vil være et godt forbilde for håpefulle deltakere, sier Wenell.

Oppfordrer folk til å melde seg på

Det er fremdeles mulig å melde seg på «X Factor», og Charlotte har en krystallklar beskjed til alle som nøler:

- Alle fra 16 år og oppover kan melde seg på - vokalgrupper kan melde seg på. Så meld dere på med en gang! Det kommer til å bli kjempegøy, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Charlotte ivrig.

Meld deg på «X Factor» her!

Påmeldingsregler og info

Auditionrundene blir holdt i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo i april og mai (konkrete datoer og steder vil snart lanseres på tv2underholdning). Du må fylle 16 i år for å delta, og det er ingen øvre aldersgrense. I tillegg til soloartister, er også vokalgrupper velkomne til å delta. Det er lov å spille et instrument mens man synger.

Les mer om «X Factor» her!

Charlotte Thorstvedt er klar for TV 2. (Foto: Bjørn Sigurdsøn)
Charlotte Thorstvedt er klar for TV 2. (Foto: Bjørn Sigurdsøn)

Meld deg på «X Factor» her!