West støtter Rihanna

Tirsdag kom Kanye West med dyptfølte støtteerklæringer på amerikansk radio. – Jeg ville gjort alt for å hjelpe Rihanna, sa han blant annet.

Kanye West sa under radiointervjuet at han er sjokkert over det han har fått høre om Chris Browns angivelige voldelige oppførsel mot kjæresten Rihanna.

– Jeg vil ikke snakke for mye om dette, men jeg ble fullstendig knust over hva jeg fikk høre, uttalte West til Ryan Seacrest på hans KIIS FM radio-show tirsdag morgen. – Rihanna har potensialet til å bli tidenes største artist, og jeg føler nesten at hun er som en lillesøster for meg. Jeg ville gjort alt for å hjelpe henne, slo han fast.

West som nylig turnerte med Rihanna sa videre at han foretrakk å ikke gå inn på detaljer når det gjelder hvorvidt han har pratet med henne nylig, men konkluderte på følgende måte: – Jeg bryr meg absolutt ikke om hvor berømt hun er, noe slikt skal ikke skje uansett hvem du er.

Søndag meldte Chris Brown (19) seg for politiet etter påstander om vold mot en person. Rihanna antas å være kvinnen som ringte nødnummeret og ba om hjelp etter angivelig å ha blitt mishandlet. Blant annet siterer Los Angeles Times en anonym politikilde som opplyser at hun bistår dem med etterforskningen. Grammy-festen søndag ble avviklet uten at Brown og Rihanna var til stede. I utgangspunktet var det meningen at begge to skulle opptre. (©NTB)