Brothers & Sisters
Brothers & Sisters

Her er kjærlighetsbarnet

«Brothers & Sisters»-fans blir snart introdusert til «William Walkers» kjærlighetsbarn.

Intrigene fortsetter i suksesserien «Brothers & Sisters». Etter at det nå har blitt etablert at Rebecca ikke er en Walker og dermed kan innlede et forhold til mannen hun lenge har trodd har vært broren, dukker det opp et nytt halvsøsken.

«William Walkers» kjærlighetsbarn

Denne gangen en ung gutt som viser seg å være resultatet av et av «William Walkers» sidesprang. Gutten spilles av Luke Grimes, en av USAs stjerneskudd på film og TV-himmelen.

Norske fans av serien må smøre seg med tålmodighet før de får treffe den nye karakteren, men allerede nå letter han på sløret til amerikanske TV Guide og avslører noen detaljer om «Ryan Lafferty».

- Ryan går på Musikkskolen ved Berklee. Han har levd et ganske lykkelig liv, helt til moren hans dør. Samtidig finner han ut at mannen han alltid har trodd er faren faktisk ikke er han biologiske far. På toppen av det hele får han informasjon om at hans biologiske far også er død, dermed mister han fotfestet fullstendig.

Må be om hjelp

Mens flere av de andre rollefigurene har blitt introdusert med brask og bram er det en telefonsamtale sender Ryan på hodet inn i Walker-familien.

- Han kommer til et punkt hvor han ikke lenger klarer å håndtere alt som har skjedd på egenhånd. Derfor ringer han «Nora Walker» for å be om hjelp.

Og møtet med den Oscar og Emmy-vinnende skuespilleren ble ganske nervepirrende.

- Det er ikke skremmende å jobbe med Sally Field. Det som er skremmende er all tiden mellom opptakene, når jeg bare sitter ved siden av henne. Da vet jeg aldri hva jeg skal si, ler Luke.

- Det er opp til skjebnen

At «Brothers & Sisters» er kommet for å bli er det ikke lenger noen tvil om, men om «Ryan Lafferty» er kommet for å bli er ennå ikke avgjort.

- Det kommer an på hvordan folk responderer på karakteren og om seriens publikum er positive. Jeg har kontrakt for fire episoder, etter det er det opp til skjebnen, smiler han.

«Brothers & Sisters» ser du på TV 2 onsdager klokken 21.40.

Les også: Søsknenes suksessformel
Les også: Utro stjerne ut av TV-serie
Les også: Mer enn bare en riking