VIL HA VILJE: Fabio Capello maner David Beckham, Rio Ferdinand og resten av sine elever til kamp. (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)
VIL HA VILJE: Fabio Capello maner David Beckham, Rio Ferdinand og resten av sine elever til kamp. (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)

- Må være overbevist om at vi kan slå alle

Fabio Capello ber om selvtillit og vilje foran gigantmøtet mot Spania.

Se Spania - England direkte i vårt livesenter kl. 22.00

Mens Spania cruiset inn til EM-gull i overlegen stil under sommerens fotball-EM, måtte engelskmennene ta til takke med å se mesterskapet fra tribuneplass.

Onsdag skal «nye» England, under Fabio Capellos ledelse, måle krefter med de spanske europamesterne.

Englands opptur under Capello har fått Spania-trener Vicente Del Bosque, som leder et lag som ikke har tapt på 28 kamper, til å kalle oppgjøret «den beste kampen du kan få i Europa for øyeblikket».

Capello innser at England har et stykke igjen, men håper hans spillere over tid kan kopiere Spanias suksess og bli et vinnerlag.

- Over det neste året ønsker jeg å se selvtilliten og viljen, den engelske viljen, og vi må være overbevist om at vi kan vinne mot alle verdens lag. Vi ønsker å se spillere uten frykt og med selvtillit, sier Capello til The Times.

I november ble det seier mot tapende EM-finalist Tyskland, men Capello er usikker på hvordan formen er foran møtet med Spania.

- Vi vant for tre måneder siden, ikke forrige uke. Derfor må vi gjenfinne viljen, finne tilbake mentaliteten og en rekke viktige ting vi hadde i november. Av disse årsakene er dette en viktig test for å se hvor vi er nå og hvordan vi må forberede oss til den viktige kampen mot Ukraina på Wembley, sier Capello.