David Villa, Xabi Alonso, Spania (Foto: INTS KALNINS/REUTERS)
David Villa, Xabi Alonso, Spania (Foto: INTS KALNINS/REUTERS)

Spenstig oddsdobbel

Et fryktinngytende Spania får selskap av en søramerikansk luring til markedsledende 3,40.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 11. februar, frist kl. 21.55:
89 Spania - England H 1,95
92 El Salvador - Trinidad & Tobago B 3,40

Totalodds: 6,63

Storkamp i Sevilla
Privatlandskamp. Regjerende europamester Spania står med full pott og fire strake seirer i sin VM-kval-gruppe. Landslagssjef Vicente del Bosque har tatt ut sin sterkeste disponible tropp til dette oppgjøret. Eneste fravær av betydning er Carles Puyol (f). Ellers er de fleste på plass, inkludert Fernando Torres, til rimelig stor irritasjon fra Liverpool-manager Rafael Benitez.

England har hevet seg under Fabio Capello, og står som dagens motstander med full pott og fire strake seirer i sin VM-kval-gruppe. Capello må klare seg uten to av sine nøkkelspillere her, Steven Gerrard (m) og Wayne Rooney (a) som begge er skadet.

Regjerende europamester Spania har nøkkelspillere som viser form i sine klubblag. England har to tunge fravær i Gerrard og Rooney, og vi tror på hjemmeseier i Sevilla.

Attraktiv borteodds
VM-kvalifisering. Gruppespill med seks lag, der Mexico og USA er de naturlige favorittene. El Salvador har røket ut før dette stadiet av kvalifiseringen de siste årene. Med kasteballene Haiti og Surinam i samme gruppe, var imidlertid ikke andreplassen bak Costa Rica til å unngå denne gangen.

Gjestene tok seg videre fra en langt hardere gruppe etter seirer over USA og Kuba i løpet av høsten. Hele åtte spillere fra det engelske ligasystemet er med i troppen. Blant dem habile navn som Kenwyne Jones, Stern John og Carlos Edwards, og ikke minst kaptein Dwight Yorke. Jason Scotland (a) er ikke med.

Bortelaget er etter alle solemerker det klart bedre av disse. Noen kroner til 3,40 kan forsøkes. Flere av konkurrentene er nede i under tre ganger pengene tirsdag kveld, så denne oddsen kan bli endret.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne