Firmaet forHENNE gjør det meste for å tilfredsstille single kvinner.  (Foto: TV 2 )
Firmaet forHENNE gjør det meste for å tilfredsstille single kvinner. (Foto: TV 2 )

Handyman eller gentleman til Valentine's?

Det finnes et firma som gjør det meste for single kvinner.

Selskapet for-HENNE har startet et nytt konsept. De spesialiserer seg på tjenester for single damer.

For 500 kroner timen leier de ut en gentleman eller en handyman. Og kundegruppen er gjerne single damer som trenger selskap, og hjelp til å fikse ting i hjemmet.

Handyman

Stefan jobber som handyman.  (Foto: TV 2 )
Stefan jobber som handyman. (Foto: TV 2 )
En handyman hjelper deg med alt fra oppussing, dekkskifte, flyttehjelp, enkle rekreasjoner i hjemmet eller montering av IKEA-møbler.

- Vi legger vekt på utseendet. En handyman er en sjarmerende, hyggelige, imøtekommende håndverker. De er ikke modeller, men ser sjarmerende og hyggelig ut, forteller Petter Syversen, daglig leder i for-HENNE.

Han fikk ideen til å starte firmaet da han hjalp en singel venninne med å henge opp en gardinstang, og sammen kom de fram til at det kunne være et marked for spesielle tjenester for single kvinner.

Sten-Fredrik jobber for å få damer til å føle seg vel.  (Foto: TV 2)
Sten-Fredrik jobber for å få damer til å føle seg vel. (Foto: TV 2)
Gentleman

En gentleman er en mann som først og fremst skal dekke damenes behov. Det kan være en ledsager å gå tur med, en kavaler til firmafesten, en for å gjøre ekskjæresten sjalu, eller en du bare ønsker å ta med på en date.

- De fleste bestiller en gentleman til ganske klassiske oppdrag. Alt fra blomster på døra, til kafébesøk, kinodater, gå ut å spise, standarddater er det flest vil ha, forteller Syversen.

Dette er ikke prostitusjon, man betaler for godt selskap uten kyssing eller sex.

- Hele konseptet er at vi er gentlemen. Litt flørt og blikk er lov, men begge parter vet hvor grensen går. Vi er opptatt av å bli oppfattet seriøst. Vi ønsker først og fremst å gi en hyggelig og god opplevelse, med en naturlig stemning, men altså ingenting mer utover det, forklarer Syversen.

Alene på Valentine's?

Hvordan går det når en God morgen Norge-reporter kjøper seg en valentinesdate?  (Foto: TV 2 )
Hvordan går det når en God morgen Norge-reporter kjøper seg en valentinesdate? (Foto: TV 2 )
For flere single er Valentine's Day den tristeste dagen i året. Derfor prøvde en av God morgen Norges reportere ut tjenestene til for-HENNE, i håp om at det kunne gjøre hennes Valentine's til en hyggeligere opplevelse.