Hugo Berntsen, Da damene dro
Hugo Berntsen, Da damene dro

Arbeidsdagen fra helvete

- Det var skriking, hyling og slåssing i hvert eneste hjørne. Se video.

Med damene vel installert på Malta må gutta trå til i barnehagen. Jobben skal gå på skift og Hugo er en av de første som skal til pers. Og han tror han har et ess i ermet.

Brevkurs til ingen nytte

- Jeg tok faktisk et brevkurs i « barnehage». Men det er jo lenge siden. Det var bare sånn at jeg fikk et innfall. Jeg hadde lyst til å prøve noe annet, og i tillegg var det snakk om å starte opp barnehage her på Husøy, forteller han til tv2underholdning.no og legger til:

- Unger har alltid vært mine beste venner. Bare jeg gjør en liten abligøye elsker de meg.

- Hjalp brevkurset da?

- Definitivt nei! utbryter han lattermildt.

- Jeg kan med hånden på hjertet kan jeg si at det ikke kom til nytte. Jeg burde kanskje slått opp i boken...

Se Hugos oppsummering av dagen i barnehagen her (artikkelen fortsetter under videovinduet):

286578

Fikk hjelp av datteren

Men selv om det ble en tøff start for mannfolka som var barnehageonkler gikk det litt bedre etter hvert, mye takket være Hugos datter.

- Emilie hjalp oss mye, hun viste hvor ting var og hva de forskjellige barna brukte å gjøre og sånn. Så det ble bedre ut over dagen.

Det er til vanlig tre eller fire barnehagetanter som jobber i barnehagen, men siden hele øya må drives mens damene er borte var det denne dagen bare to onkler på 13 barn.

- Vi rakk ingenting! Hadde vi vært flere hadde vi nok fått litt mer pusterom. Uansett har jeg all respekt for damenes jobb. Jeg ville ikke gjort dette her hver dag, smiler Hugo.

Se «Da damene dro» tirsdager klokken 20.00.