gnrbig4tn
gnrbig4tn

Chinese Democracy til Rockband

Hvorfor ikke Appetite for Destruction?

Axl Rose , vokalisten i bandet som kaller seg Gun N`Roses kunne nylig bekrefte at hans siste album, Chinese Democracy , vil bli gjort tilgjengelig for Rock Band.

Axl klarte i sin tid å støte vekk resten av gode gamle Guns N`Roses og hans nåværende band har kun Axl og rettighetene til bandnavnet. Resten av gjengen stakk av og dannet bandet Velvet Revolver .

Gitaristen Slash fra det originale GNR har uoffisielt vært med i Guitar Hero før, lett gjenkjennelig med flosshatten som var hans varemerke.

Slash Guns N Roses
Slash Guns N Roses

Chinese Democracy tok ekstremt lang tid å få lagd og ble en løpende spøk i platebransjen. Det gikk så langt at brusfabrikanten Dr.pepper lovte en brus til alle innbyggere i Amerika om albumet kom ut i fjor. Det kom ut helt på tampen av året, kun 14 år etter at det ble påbegynt og Dr.Pepper holdt ord .

Så det var litt trist å endelig få lagt labbene på plata for å finne ut at det hadde like lite av sjarmen til GNR som et dagsgammelt roadkill på en varm sommerdag.

GNR har tidligere gitt ut et av rockens mest gjennomførte album med Appetite for Destruction , så hvorfor de velger å bruke Chinese Demcracy er et veldig godt spørsmål.

Appetite
  For Destruction
Appetite For Destruction
Man får bare håpe det er for å cashe inn på hypen rundt skiva og at det ikke har noe med musikalsk kvalitet å gjøre, for det ville vært trist å finne ut at de som lager en av verdens mest suksesfulle musikkspill serier har like mye peiling på kvalitet som det tidligere nevnte veikadaveret.