Noen av deltagerne, blant andre Dag Otto Lauritzen, Johan Golden, Håvard Flo, Petter Thoresen, Henrik Elvestad, Pål Trulsen, Torgeir Bryn, Atle Douglas og Kent Johansen.  (Foto: Geir Sindre Breivik)
Noen av deltagerne, blant andre Dag Otto Lauritzen, Johan Golden, Håvard Flo, Petter Thoresen, Henrik Elvestad, Pål Trulsen, Torgeir Bryn, Atle Douglas og Kent Johansen. (Foto: Geir Sindre Breivik)

Amerikansk skifotball

Man kombinerer det urnorske med det erkeamerikanske. Kan den ultimate sporten være så enkel?

Våre beste menn

Johan og Henrik har tatt med seg noen av våre aller største idrettsmenn for å teste den voksende sporten amerikansk fotball. Men for å gjøre den mer interessant, og dels fordi det er snø ute, så valgte vi å gjøre den med miniski på beina. For det kan jo bare gjøre sporten enda bedre. Eller?

Mannen som redder hockey-Norge

Denne uka ble det klart at det norske ishockeylandslaget ble klare for OL i Vancouver neste år. Mannen som ledet oss dit, landslagstrener Roy Johansen er ukens gjest.

Idrettsfolk er ikke som andre folk...

Eller så er det akkurat det de er.

Morsomme og til tider flaue historier om hvordan idrettsfolk skader seg på hjemmebane florerer på nettet, og i vår nye spalte "tåpelige skader" tar vi tak i disse på en litt annerledes måte. Denne uka er det en walisisk fotballspiller som skal til pers.

En sniktitt på vår nye spalte - Tåpelige idrettsskader.
En sniktitt på vår nye spalte - Tåpelige idrettsskader.

Og det blir selvsagt....

Kåring ja. Utvilsomt. Denne uka er det folk som går i veien. Du får kåringen: "Flytt deg, du er i veien."

GOLDEN GOAL, TV2 ZEBRA I KVELD KL 22:25

TV2 I MORGEN KL 23:10