Faksimile: Bagatelle.no
Faksimile: Bagatelle.no

De har ikke alltid kranglet

Her er Jan Thomas og Anne Kat. før krigen brøt ut.

Jan Thomas og Anne-Kat. Hærland har framstått som bitre fiender etter at komikeren gjentatte ganger harselerte med stylisten i sine sceneshow.

- Anne-Kat. er usikker. Hun har aldri vært den pene og har alltid slitt med kroppen sin. Hennes forsvarsmekanisme er at hun står på scenen og driter ut alle andre, sa han til «God kveld Norge» etter at det ble kjent at Anne-Kat. nok engang gjorde narr av ham fra scenekanten

Les også: - Digg å bli pappa

Er Anne-Kat. en A-kjendis? Stem henne opp eller ned på KjendisNorge

Kunstig og jålete

I sitt forrige show, «Tatt av vinen», gjorde Anne-Kat. narr av Jan Thomas og hevdet at stjernestylisten har blitt så stiv i maska at det er umulig å se om han er glad eller sint. Anne-Kat. er usikker. Hun har aldri vært den pene og har alltid slitt med kroppen sin.

Fra scenen i det nyeste showet sitt «Gift, men ingen fanatiker» beskyldte Hærland Jan Thomas for å ha endret alle kvinnene i kjendis-Norge, og gjort dem «kunstige og jålete».

På scenen sa Hærland også: «Jan Thomas er ikke her i kveld. Det er 20-årsgrense, så kjæresten slipper ikke inn».

Drittlei

Jan Thomas reagerte ved å slå kraftig tilbake mot Hærland.

Hvilken kjendisstatus har Jan Thomas? Les alt om stylisten på KjendisNorge

- Jeg kunne gjort en times standup om henne hver dag. Nå er jeg drittlei av å være «Snille-Jan». Jeg er alltid den som hever meg over alt, jeg sier aldri noen ting. Og nå har jeg bestemt meg for at jeg går en ny vår i møte. Anne-Kat sitter i glasshus og bør passe seg for hva hun sier. Jeg vet at hun har tatt så mye botox i ansiktet at det kunne ha lammet halve Norge, raste Jan Thomas til «God kveld Norge».

Jobbet sammen

Her er bildet som viser at de to ikke alltid har vært på kant med hverandre. Da Anne-Kat. Hærland og mesterkokken Eyvind Hellstrøm ga ut kokebok sammen i september 2007, ble ingen ringere enn Jan Thomas hanket inn for å style Hærland og Hellstrøm.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»