Sturla Berg Johanssen, Pia Lykke, Norske Talenter
Sturla Berg Johanssen, Pia Lykke, Norske Talenter

Programlederne i Norske Talenter

Den nye makkeren til Sturla Berg-Johansen i «Norske Talenterer» er Pia Lykke.

Pia Lykke

Pia Lykke er skuespiller, manusforfatter, regissør og fjernsynsprodusent. Hun har regissert og skrevet kortfilmen Klippan i livet med Trond Fausa Aurvåg og Jannicke Kruse Jåtog i hovedrollene, og Kortfilmen Romslighet (2006).

Hun har regissert flere tv-produksjoner, blant annet Idol, Senkveld med Thomas og Harald, og Gullfisken. Hun har produsert Kaoskontroll for NRK, og Kjetil og Kjartan Show og Isdans for TV2.

Pia har deltatt som skuespiller i flere reklamefilmer og er aktuell som en av de faste skuespillerne i reklameserien til ICA. Hun har spilt i innslag i Manshow, Lille Lørdag og Senkveld og diverse kortfilmer og tv-serier.

Sturla Berg-Johansen

Sturla Berg-Johansen er særlig kjent fra standup-forestillinger og norsk TV. På 1990-tallet var han programleder for barne-tv på TV2, samt i underholdningsprogrammene Tre fluer og Pictionary på TVNorge. I TV2 spilte han også Dennis i situasjonskomedien Bot og bedring. I 2002 fikk Sturla Berg-Johansen Komiprisen i NRK for beste standup.

Året etter deltok han som fast paneldeltaker i humorprogrammet best uten ball på TV2. Høsten 2006 ble han programleder for gameshowet Deal or No Deal som ble sendt som lørdagsunderholdning på samme kanal.

Våren 2008 var han programleder for Norske Talenter sammen med Marte Stokstad. 10. mai 2008 ble han tildelt folkets pris under Gullruten 2008. (Wikipedia)