Hilton vil synge duett med McCartney

Den mye omtalte jetsetteren Paris Hilton vil gjerne ta John Lennons plass som Paul McCartneys musikalske partner.

Det er den britiske tabloidavisen The Sun som nå kan melde at unge Hilton ønsker seg et samarbeid med den legendariske artisten, låtskriveren og sangeren Paul McCartney.

Avisen The Sun hevder at Hilton slo av en prat med McCartney under en tilstelning i forbindelse med Grammy-utdelingen – og at hun tilbød ham sine musikalske tjenester og foreslo et samarbeid der og da.

En kilde sier følgende: – Hun dro sin mest Californiske aksent, og sa: «Jeg ville elske å synge duett med deg. Jeg synger også og har faktisk utgitt et album».

Kilden sier videre: – Hun bare gikk rett bort til ham og introduserte seg selv. Han så ut til å more seg, smilte og nikket – og fikk mumlet fram at han måtte sjekke avtaleboka. Paris gikk deretter videre til å komplimentere McCartney for hans hårpryd. Hun sa: «Det ser akkurat ut som det gjorde i Beatles-tiden. Det er så søtt».

McCartney har solgt millioner av plater og har toppet hitlistene i Storbritannia mer enn noen annen artist. Paris Hiltons debutalbum fra 2006 kom faktisk inn på den britiske albumlisten, men nådde aldri lenger opp enn til 29. plass. (©NTB)