MEST SETT: Lars Eithun og Lisbeth Larsen har en oppfinnelse mot tanngnissing.
MEST SETT: Lars Eithun og Lisbeth Larsen har en oppfinnelse mot tanngnissing.

Disse leder «Skaperen»-konkurransen på nett

Her er de fem mest populære auditionvideoene så langt.

Hundrevis av mennesker meldte seg på «Skaperen»-audition, men i likhet med andre realityprogrammer, er det bare en brøkdel som blir vist på TV.

Spill «Skaperen»-spillet her!

Tv2underholdning presenterer derfor 30-sekunders videoer med alle som meldte seg på. Videoen som får flest visninger stikker av med førstepremien på 10.000 kroner.

Konkurransen er ikke avsluttet, og så langt ligger disse i teten:

1. plass

Lars Eithun og Lisbeth Larsen har en oppfinnelse mot tanngnissing. Selv om Lars og Lisbeth ikke deltar i semifinalen før onsdag 18. februar, kan de allikevel skryte av å lede vår videokonkurranse. Deres presentasjonsvideo har fått 3743 visninger.

281351

2. plass

Mona Harbak fra Finsland i Vest-Agder har allerede sikret seg finaleplass med sin idé om å designe klær til funksjonshemmede mennesker. Hennes auditionvideo har hittil fått 3528 visninger.

281435

3. plass

Thore Henki Holm Hansen fra Oslo har landet på bronsjeplass med sin idé som kan brukes i romferger. Videoen har så langt fått 2627 visninger.

281514

4. plass

Kristoffer Nicolaysen fra Trondheim vil designe en databag som skatere kan bruke. Han ligger nå på fjerdeplass med 2532 visininger.

281513

5. plass

Lill-Mari Sterkerud fra Oslo har en oppfinnelse som gjør det mulig å sette inn kontaktlinser uten å ta på øynene, og dermed hindre eventuelle infeksjoner. Hennes video er vist 2277 visninger.

281497

Klikk her for å se alle Stavanger-deltakerne

Klikk her for å se alle Tønsberg-deltakerne

Klikk her for å se alle Trondheim-deltakerne

Klikk her for å se alle Tromsø-deltakerne

Klikk her for å se alle Oslo-deltakerne

Les alt om «Skaperen» her!

Se «Skaperen» direkte på TV 2 onsdager klokken 20.00!