Wayne Rooney  (Foto: Jon Super/AP)
Wayne Rooney (Foto: Jon Super/AP)

Rooney og Evra tilbake mot Derby

Wayne Rooney og Patrice Evra er begge trolig tilbake i spill for Manchester United i FA-cupkampen mot Derby neste søndag.

Manchester Uniteds stjernespiss Wayne Rooney har ikke spilt siden han pådro seg en strekkskade mot Wigan 14. januar. Evra pådro seg en ankelskade tre dager tidligere.

Tilbake for fullt
Nå er imidlertid Uniteds angiper og venstreback tilbake i full trening, og forventes å gjøre comeback i FA-cupens femte runde mot Derby på Pride Park neste søndag.

- Men de har hatt noen tilbakeslag på trening. Forrige uke trente de nesten ingenting, men det var først og fremst på grunn av været. De trenger tre eller fire dager med full trening før de er tilbake for fullt, forklarer Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson til MUTV.

Manchester United har denne sesongen slitt med store skadeproblemer. Blant annet var nylig kaptein Rio Ferdinand ute av spill i flere uker.

- Tar ingen sjanser
Ferguson sier imidlertid at han ikke har hastverk med å få sine stjerner tilbake i spill.

- Jeg mener det viktigste med skadde spillere er å ikke ta unødvendige sjanser. Det kan vise seg å bli fatalt. Derfor tar vi ingen sjanser med Rooney eller Evra, forsikrer Ferguson.

Ferguson presenterte forøvrig troppen til sluttspillet i Mesterligaen mandag. Den inneholder to endringer fra gruppespillet.

Manchester United's Patrice Evra,  (Foto: Jon Super/AP)
Manchester United's Patrice Evra, (Foto: Jon Super/AP)

Owen Hargreaves er ute på grunn av skade og Manucho er utleid til Hull.

Her er troppen:
Keepere: 1. Van der Sar, 12. Foster, 29. Kuszczak
Forsvar: 2. Neville, 3. Evra, 5. Ferdinand, 6. Brown, 15. Vidic, 20. Fabio, 21. Rafael, 22. O'Shea
Midtbane: 8. Anderson, 11. Giggs, 13. Park, 16. Carrick, 17. Nani, 18. Scholes, 24. Fletcher, 34. Possebon, 43. Petrucci
Angrep: 7. Ronaldo, 9. Berbatov, 10. Rooney, 32. Tevez, 41. Macheda
«List B»: Ben Amos, Richard Eckersley, Jonny Evans, Darron Gibson and Danny Welbeck.