Bale snakker ut om raserianfallet

Christian Bale ringte selv inn til et amerikansk radioprogram for å snakke om, og unnskylde, sitt etter hvert så berømte raserianfall.

Skuespiller Christian Bale (35) fikk et sinneanfall av de sjeldne da filmfotografen gikk inn i scenen og ødela et opptak for den kommende «Terminator»-filmen. I ytterst grove ordelag skjeller og smeller Bale, og truer med oppsigelse og juling. Og etter at opptaket med en rasende Bale lekket ut på internett, er det blitt kommentert og sitert i alle verdens medier.

Nå har Bale selv tatt bladet fra munnen og snakket om episoden på lufta i regi av en Los Angeles-basert radiostasjon i helgen. – Jeg oppførte meg som en dust. Jeg var svært langt utenfor grensene for god oppførsel, og det finnes ikke noen unnskyldning.

Han sa videre: – Det som plager meg mest er at mange sier at jeg er arrogant og at jeg framstår som en som føler seg bedre enn andre folk. De kunne ikke tatt mer feil. Jeg er veldig heldig og derfor investerer jeg så mye i det jeg gjør, jeg bryr meg så mye at entusiasmen noen ganger går over styr.

Bale fortalte videre at scenen som ble forstyrret er selve nøkkelscenen i den nye «Terminator»-filmen – og at han her forsøkte å formidle en type galskap som hans karakter John Connor bærer på i forbindelse med morens opplevelser i 1991-filmen «Terminator 2: Judgement Day». Han sier: – Jeg blandet fakta og fiksjon, jeg er halvt John Connor, og halvt Christian, på det opptaket.

Bale avviste at han slik opptaket tyder hadde tenkt å sparke den ulykksalige filmfotografen og kunne forsikre som at de to hadde blitt gode venner igjen.

– Han har gjort en fantastisk jobb og vi har lagt det hele bak oss, sier han. (©NTB)