Dit damene dro
Dit damene dro

Fyllesyke Husøy-damer

Etter høy partyfaktor den første kvelden på Malta, er stemningen en litt annen dagen derpå. Se 2. episode av «Dit damene dro» her.

Fiskerfruene fra Husøy legger ut på båttur i Maltas skjærgård på dag to. Stemningen er høy blant de fleste, men det er noen som har en litt røff morgen.

Ligger rett ut

Alida, Meibel og Mari fikk nemlig en smakebit av Maltas natteliv allerede første kvelden, og ligger rett ut på båtturen.

- Det var ikke så mange som gikk ut den første kvelden, derfor måtte jeg smyge meg med de som er litt yngre. Men vi er jo mye sammen til vanlig og vi, så det var ikke noe problem. Jeg er veldig glad i å danse og ha det gøy. Nå hadde jeg mulighet til å gjøre det og da gjorde jeg det bare, forteller Mari etter byturen.

- Og vi kunne jo være ute så lenge vi ville. Jeg var fri som fuglen et lite øyeblikk og var rask med å komme meg ut, ler hun.

Les også: Reality-samfunn knekt av finanskrisen
Les også: - Alt for Husøy

Dro rett fra byen til båten

Mari avslører at de tre jentene hadde det så gøy at de dro rett fra byens diskoteker til den planlagte båtturen.

- Alle de som kjenner meg vet at jeg har medalje i å være fyllesyk, men den båtturen hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle være med på uansett, ler Mari. Og utover dagen steg både formen og humøret betraktelig.

- Havet berget meg, sier Mari som startet båtturen med et forfriskende bad sammen med de andre damene.

Se andre episode av «Dit damene dro» her (artikkelen fortsetter under videovinduet):

287627

- Det passet perfekt

I ettertid tenker hun tilbake på turen utelukkende med gode minner.

- Jeg ser bare det artige i det. Jeg liker å danse og møte folk, så dette passet meg perfekt. Og alle var veldig snille mot meg på båtturen, flere av de litt eldre damene kom bort og spurte om jeg ville ha paracet og det hele, ler hun.

Se «Da damene dro» i kveld klokken 20.00.
Les alt om programmet her.