Julien Faubert  (Foto: SUSANA VERA/REUTERS)
Julien Faubert (Foto: SUSANA VERA/REUTERS)

Faubert slaktes i spansk presse

Marerittstart i Real Madrid

Julien Faubert fikk etter rapportene en forferdelig start på sin madridkarriere.

15 minutter ut i andre omgang mot Racing Santander kom han innpå for en småforkjølet Arjen Robben.

Det første som skjedde var at kantspilleren fikk ballen av Raul. Helt upresset slo han den rett til en motspiller. De første minuttene var derimot ikke de verste om vi skal tro avisen Marca. Da løp han et par ganger ned og tok i det minste et defensivt ansvar. Offensivt var han helt uten karakter.

Den spanske avisen stusser i dag over hvor lite villig han var til å utnytte sin store hurtighet. Han hadde flere muligheter til å utfordre motstanderen med ballen i føttene, men ble istedenfor stående på kanten for å spille feilpasninger mot eget mål.

Mest sjokkert er spanjolene over at Faubert ikke var interessert i noe form for hurtig spill. To ganger fikk han servert ballen av Rául og mange spillere var med fremover i kontingsfasen. Faubert stoppet opp spilte heller en støttepasning ved begge anledningene.

Publikum pep lett da han etter hvert ble stående helt isolert på kanten uten interesse i å delta i spillet med mindre ballen ble spilt rett i føttene på han. Håpløse tversoverpasninger birdo også til at franskmannen våknet opp til de svakeste karakterene det er mulig å få i den spanske avisen.