Aniston ønsker seg barn

I forbindelse med 40-årsdagen har Jennifer Aniston gjort et stort intervju og avslører blant annet at hun ønsker seg barn.

– Vil jeg ha barn? Ja, det vil jeg. Kvinner som inspirerer meg er kvinner som har familie og barn. Hvorfor skulle jeg begrense meg? Jeg vil ha alt sammen. Jeg håper jeg er på vei mot å stifte familie og slå meg til ro. Ideelt vil jeg ha et par unger, men hvem vet? Jeg føler at det ligger der, i framtiden og at jeg er på vei dit nå. Jeg kommer til å få barn. Det vet jeg, sier «Venner for livet»-stjernen, som er sammen med musikeren John Mayer, til News of the World.

I intervjuet forteller hun også at bruddet med eksmannen Brad Pitt var tøft å komme seg gjennom.

– Bruddet med Brad er det tøffeste jeg har gått igjennom. Men det gjorde meg sterk, overmenneskelig. Nå fyller jeg 40 – og jeg er veldig fornøyd med det. Når de sier at ungdom er bortkastet på de unge, er det så sant. Gud, som jeg ønsker jeg visste det jeg vet nå da jeg var 30!

Hun legger til følgende om sin erfaring med menn: – I løpet av årene har jeg gått for alle typene. Den tøffe, den nerdete, den søte, elskelige typen og den glatte.

11. februar fyller Jennifer Aniston 40 år. (©NTB)