Franck Ribery, Karim Benzema og Eric Abidal  (Foto: CHARLES PLATIAU/AFP)
Franck Ribery, Karim Benzema og Eric Abidal (Foto: CHARLES PLATIAU/AFP)

- Ikke kom til Barca, gutter!

Éric Abidal gjør seg neppe populær hos Barcelona-ledelsen når han ber Karim Benzema og Franck Ribéry om å ikke gå til klubben.

Barcelona skal ifølge ryktebørsen være på jakt etter Lyons Karim Benzema og Franck Ribéry.

La Liga i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Det tror ikke Barcelonas franske venstreback Eric Abidal er en god idé, og han advarer likegodt landslagskameratene mot å komme til sin egen klubb.

- Benzema har en stor sesong i Lyon, men han må spille fast for å bli bedre, sier Abidal til Le Parisien, skriver Sky Sports.

- Konkurransen kan skade han
Abidal er redd konkurransen i den spanske storklubben kan bli for tøff for den unge angriperen.

- Konkurransen i Barcelona er veldig tøff og det kan skade han, sier Abidal.

Det spørs hvor fornøyd Barca-ledelsen blir når de blir gjort oppmerksomme på at deres egen spiller ber et overgangsmål om å ikke gå til klubben.

- Om vi signerte Benzema, hvor skulle han spille? På Eto'os plass? spør Abidal, vel vitende om at det blir tøft å utkonkurrere kameruneren.

Søndag scoret Eto'o to mål da Barcelona slo Sporting Gijón 3-1, og med det er han oppe i 21 mål på 21 kamper i La Liga denne sesongen.

Hva skal Barca med Ribery?
Og som om det ikke er nok at han setter spørsmålstegn ved en Benzema-overgang, så spør han seg også hva klubben skal med Franck Ribéry.

- Det er det samme med Ribéry. Barcelona ønsker han, men de har allerede Henry og han kommer ikke til å forlate klubben bare ett år før VM, sier Abidal.

Så gjenstår det å se om han selv må gjøre akkurat det, for det er godt mulig Barcelona-ledelsen ser rødt når de får vite at Abidal har gått inn i rådgiver-bransjen.

Les også: Er dette verdens dårligste skuespiller?