Fulhams Erik Nevland (Foto: TOM HEVEZI/AP)
Fulhams Erik Nevland (Foto: TOM HEVEZI/AP)

Nevland erstatter Fredheim Holm

Også Tor Hogne Aarøy trekker seg fra landslagstroppen.

Fulham-spissen Erik Nevland erstatter Daniel Fredheim Holm, som søndag meldte forfall til landskampen.

Børre Steenslid blir heller ikke med til Tyskland. Viking-stopperen fikk føling med en strekkskade etter 67 minutter mot HamKam.

Tor Hogne Aarøy skulle reist til Oslo i kveld, men også han har kansellert turen. Årsaken er at samboeren venter parets andre barn. Og Aarøy holder fast ved det han tidligere har sagt - fødsel går foran landslaget.

- Jeg skulle gjerne hatt med meg en samling og en treningskamp med landslaget nå når jeg ble tatt ut for første gang, men det var ikke noe å lure på, sier Aarøy til TV 2 Sporten.

Ingen erstatter
Landslagsledelsen kommer sannsynligvis ikke til å hente inn en erstatter for den høyreiste angriperen.

- Det holder med de 18 vi har i troppen, så sannsynligvis blir det ikke hentet inn flere erstattere for de tre som har trukket seg, sier assistenttrener Ola By Rise til TV 2 Sporten.

Egil Olsen pekte på Tysklands venstreback Phillip Lahm som det svake punktet. Backen er 170 cm høy og med tanke på Drillos forkjærlighet for høye høyrekanter er det nærliggende å tro at Aarøy kunne fått en viktig rolle mot Tyskland.

- At han er ute gjør ikke at det nødvendigvis blir endringer i hovedstrategien, men vi mister et ekstremvåpen og dermed et alternativ til hovedstrategien, sier By Rise.