Kostelic  (Foto: SAMUEL KUBANI/AFP)
Kostelic (Foto: SAMUEL KUBANI/AFP)

Ivica Kostelic kan miste resten av VM

Verdenscupleder Ivica Kostelic, som lørdag reiste hjem fra Val d'Isère, kan miste resten av alpin-VM på grunn av sterke ryggsmerter.

Den 29 år gamle kroaten bestemte sammen med lagledelsen at det var best for ham å få behandling hjemme i Kroatia. Dersom behandlingsopplegget han skal gjennom er vellykket, er det muligheter for at han kan rekke tilbake til VM-byen og slalåmrennet neste søndag.

Ivica Kostelic som er bror til Janica med fire gull og to sølv fra tidligere VM, mister helt sikkert to medaljemuligheter i Val d'Isère, for han var regnet blant favorittene både i mandagens superkombinasjon og i fredagens storslalåm.

- Jeg kan nesten ikke bevege meg slik smertene i ryggen er akkurat nå. Derfor kan jeg ikke engang tenke på å stille i renn, sa Kostelic før han forlot VM-byen lørdag.

Også Hermann Maier har forlatt VM-byen i Frankrike. Etter 16.-plassen i lørdagens utforrenn måtte den gamle østerrikske toppalpinisten erkjenne at han ikke hadde mer å hente i årets VM.

- Nei, nå får jeg komme meg hjem og slappe av før verdenscupen tar til igjen etter VM, sa Maier før han la Val d'Isère bak seg. (©NTB)