Carlos Tevez  (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Carlos Tevez (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Tevez kjørte ulovlig

Carlos Tevez må belage seg på kollektivtransport fremover etter at politiet merket at han ikke hadde gyldig førerkort for Storbritannia.

Følg West Ham - Manchester United direkte i vårt livesenter kl. 1700

Argentineren ble stoppet nær Stretford i Greater Manchester, da politiet mistenkte at bilen hans hadde for mørke vinduer. Dette viste seg å stemme, men det var også mer vanskeligheter i vente for Tevez. Da politiet ba han om å vise førerkortet, viste det seg at dette ikke var tilstrekkelig for å kjøre bil på britiske veier.

- Kort tid etter 09.20 fredag (engelsk tid) ble en Bentley stoppet fordi politiet var usikre på om vinduene på bilene var lovlig sotet. Mistanken ble etter testing også bekreftet, og føreren av bilen fikk klare instruksjoner om å ikke bruke bilen før problemet var løst, sier en talsmann i Manchester-politiet.

- Føreren ble deretter bedt om å vise førerkortet, men dette viste seg å ikke være godt nok til å kjøre bil i England. Politiet ga dermed beskjed om at han burde få noen til å flytte bilen, men dette klarte han ikke å skaffe. Dermed måtte vi taue den vekk.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer