Premier League
Premier League

Slå til på denne oddsen

Nok en gang byr Norsk Tipping på en godbit fra nederlandske Eredivisie.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 8. februar, frist kl. 14.25:
25 De Graafschap - FC Twente (1-0) B 2,40
55 Valladolid - Athletic Bilbao H 2,00

Totalodds: 4,80

Klasseforskjell på lagene
Eredivisie. De Graafschap nest sist og med kurs for degradering. Mot topplagene har de vært sjanseløse hele sesongen. Kommer fra tre klare tap, og har bare scoret én gang på de seks foregående. Twente hadde for en sjelden gangs skyld trøbbel med uttellingen i 0-0-kampen mot Utrecht forrige helg, men tilbake i kjent stil da NAC Breda ble slått 4-1 i midtuken. Ingen store problemer med mannskapet for noen av lagene.

Forskjellen på topp og bunn er stor i denne ligaen. Gjestene har tatt nesten tre ganger så mange poeng som dagens motstander. Samtlige 13 De Graafschap-tap har kommet med klar margin, mens Twente har dekket handikapp i 5 av de 7 siste triumfene. Det vil heller ikke være veldig overraskende om Norsk Tipping senker oddsen på dette laget for andre gang denne uken.

Slitne gjester?
Primera. Valladolid hadde kun tatt poeng fra Espanyol på fem kamper, før det ble velfortjent trepoenger bort mot Atletico Madrid forrige helg. Marcos (f) er fortsatt ute i tillegg til et par fravær av mindre betydning.

Bilbao var i aksjon i midtuken, da baklengsmål på overtid sørget for 1-2-tap i Sevilla. Returen i semifinalen er først i begynnelsen av mars. Baskerne har prestert bra over tid. Deltagelse i cupen har sørget for to kamper i uka siden nyttår. De tre siste har laget stilt tilnærmet fulltallig, med den slitasjen det medfører. Viktige Amorebieta (f) er ikke med etter skaden han pådro seg onsdag, Murillo (f) blir heller ikke klar.

Det tette kampprogrammet er ingen fordel for gjestene, som har begrenset med bredde i troppen. Uthvilte og hjemmesterke verter får tillit til to ganger pengene.

Vurdert av Magnus Wattne