Jose Bosingwa og Kevin Kilbane (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)
Jose Bosingwa og Kevin Kilbane (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)

- Vil ikke fortelle Scolari hva de ropte

Assistenttrener Ray Wilkins er fortørnet etter pipekonsert og rop fra Chelsea-fansen.

Chelsea - Hull 0-0.

Etter bare å ha klart poengdeling hjemme mot nyopprykkede Hull, ga Chelsea-supporterne klar beskjed om hva de syntes ved å bue på laget og rope «du vet ikke hva du driver med» til Luiz Felipe Scolari.

- Når tilskuerne roper tror jeg ikke utenlandske managere skjønner hva de sier. Han har ikke forstått det og jeg har definitivt ikke tenkt å fortelle ham det, sier Chelsea-assisten Ray Wilkins til Sporting Life.

- Han vet absolutt hva han driver med. Han har vært i gamet «helvetes» lenge, og har vunnet troféer i tillegg, sier Wilkins.

Tidlig Terry-bom
Det har gått to måneder siden Hull sist vant i Premier League og få hadde tro på at tigrene hadde sjanse til å gjøre det i bortemøtet med Chelsea.

Men i løvens hule sloss tigrene som nettopp store kattedyr og gjorde alt de kunne for å forhindre tap mot London-laget.

Allerede etter to minutter burde hjemmelaget ha tatt ledelsen da John Terry fikk avsluttet fra kloss hold. Midtstopperen måket imidlertid ballen over målet til Matt Duke.

Hull kunne sjokkert
Chelsea styrte omtrent hele første omgang som de ville, men få minutter før sidebytte headet Kevin Kilbane via stolpen og utenfor, og ga hjemmefansen en real støkk.

Og i andre omgang hadde gjestene faktisk flere gode muligheter til å stjele med seg alle poengene, uten å få ballen forbi Chelseas reservekeeper Hilário, som vikarierte for en skadet Petr Cech.

Sakker akterut
Når et uvant tamt hjemmelag i tillegg slet med å skape store sjanser i motsatt ende, kunne de stripkledde gjestene juble for et poeng som holder dem klar den verste nedrykksstriden foreløpig.

Chelsea på sin side måtte se seg forbigått av Aston Villa på tabellen og søndag kan Arsenal klatre helt opp i ryggen til Luiz Felipe Scolaris menn dersom de slår byrival Tottenham.

Fornøyd Brown
Etter lagets første kamp uten baklengs på 15 forsøk, var naturlig nok Hull-manager Phil Brown svært fornøyd.

- Mentaliteten og innsatsen vår kunne alle se, men det viktigste var å få menn foran mål. Når det kom skudd så fikk vi blokkert dem, sier Brown ifølge Sky Sports.

- Vi red på flaksen og fikk sakte men sikkert selvtillit fra hvordan vi spilte. Vi kunne ha vunnet.