Trond Sollied (Foto: ERIC LALMAND/EPA)
Trond Sollied (Foto: ERIC LALMAND/EPA)

Fikser Sollieds menn penger på oddsen?

Heerenveen spilles mot svekket motstander på lørdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 7. februar, frist kl. 15.55:
55 Swansea - Ipswich H 1,95
(96 Heerenveen - NAC Breda (0-1) H 2,70)

Totalodds: (5,27)

Ny odds Heerenveen - NAC Breda (0-1) 1,95 - 3,35 - 2,28

Et alternativ til bongen kan være seiersvante Leicester til 1,50, med 0-1 fra start gir League One-eneren 2,40.

Hjemmeseier på Liberty
Swansea måtte se Marek Saganowski og Southampton utligne 2-1-ledelsen på St. Marys sist lørdag. Ellers har formen vært meget god for Swansea og månedens manager Roberto Martinez. Preston måtte reise hjem med 1-4 i hatten i siste hjemmekemp, og Portsmouth ble slått 2-0 borte i FA-cupen. Siktet er nå innstilt mot playoff, og det er fire poeng opp dit. Rangel (f) er suspendert, Orlandi (m) må testes, mens Dyer (m) er tilbake.

Ipswich fikk ikke hull på Plymouth hjemme på Portman Road, og det hele ebbet ut med 0-0. Formen har vært rimelig bra i det siste, og de er to poeng bak dagens motstander på tabellen. Volz (f) og Campo (f) er fortsatt ute, og manager Magilton gjør trolig noen endringer offensivt etter det målløse oppgjøret sist.

Swansea har ikke tapt siden november, og gode lag som Reading og Preston har fått unngjelde i de to siste hjemmekampene. Vi tror på en ny hjemmeseier på Liberty til godkjente 1,95.

Flott hjemmeodds
Eredivisie. Trond Sollied forklarte 0-1-nederlaget for Vitesse i midtuken med at laget enkelt og greit hadde en dårlig dag på jobb. Formen har ellers vært strålende på denne siden av nyttår. Eneste fravær av nevneverdig betydning er Vayrynen (f), Elm (m) på vei tilbake fra sykdom.

NAC Breda fikk det ikke uventet for tøft mot Twente tidligere i uken. Kun vunnet én gang på de 11 siste. Ingen positive nyheter når det gjelder den prekære skadesituasjonen. Hele åtte spillere er uaktuelle, svekkes i alle lagdeler. Lagets suverene toppscorer Amoah (a) er blant de fraværende.

Dette bør bli en oppskriftsmessig seier for det norskpregede vertskapet, som har dekket handikappet de tre seneste hjemmekampene. Alle NAC Bredas fem siste nederlag har dessuten kommet med klar margin. Hjemmeoddsen er på vei ned andre steder, så Norsk Tipping sin blir ikke nødvendigvis stående.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne