Stian Vatne  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Stian Vatne (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Vil hente hjem Vatne

Fyllingen håndballklubb ønsker å tilby Stian Vatne en pakkeløsning som skal lokke forsvarskjempen hjem igjen.

Etter returen til landslaget og flere solide forestillinger i VM i Kroatia, er Stian Vatne atter en gang en ettertraktet håndballspiller. Med et halvt år igjen av kontrakten med spanske Aragón, kaster Fyllingen seg inn i kampen om å sikre seg 34-åringens tjenester. En klausul i kontrakten skal sikre forsvarskjempen jobb i klubben etter endt karriere. Flere tyske klubber skal være i dialog med moldenseren, men Vatne avskriver ikke et tilbud fra bergensklubben.

-Slike tilbud er alltid aktuelle, spesielt når det ligger et jobbtilbud der. Så et slikt tilbud er jeg ikke avvisende til, sier Vatne til TV 2 sporten.

Følger Drammen
Fyllingens tilbud til Vatne er ikke ulikt det Kristian Kjelling har mottatt fra Drammen. Det kan tyde på en vilje til å satse stort i norsk herrehåndball. Men selv om Vatne sier tilbudet er interessant, og at han liker tankegangen i håndball-Norge, er det hjembyen som lokker mest etter endt karriere.

- Jeg har alltid tenkt at jeg vil tilbake til Molde etter at jeg er ferdig som spiller, men man vet jo aldri, sier 34-åringen til TV 2 sporten.