Monica Øien
Monica Øien
Monica Øien
Monica Øien

TV-kjendis ble bedt om å ta plastisk kirurgi

- Jeg sprengte alle barometere på rynker.

- Jeg vet jeg har rynker, men jeg er da ingen rosin i ansiktet, sier Monica Øien etter et besøk hos Dr Lorenc i New York.

Gud forlengede arm?

- Jeg kom inn på klinikken, tilsynelatende med et problem. Men for min del var det ikke annet enn forfengelig, forteller Monica om møtet med Dr. Lorenc i New York. Kirurgen er en populær mann blant Hollywoods store stjerner, denne gangen skulle han sjekke hvordan det egentlig stod til med Monicas ansikt.

Monicas besøk var i forbindelse med det første programmet i den nye sesongen av «Gudene vet». Programlederen ønsker nemlig å finne ut av hvor forfengelig man skal bli og var nysgjerrig på kirurgen som mener han er Guds forlengede arm.

I videoen øverst i saken kan du se Monicas analyse.

Skremmende undersøkelse

- Da jeg kom inn der begynte vi med en vanlig analyse. Jeg fikk beskjed om å fortelle hva jeg så i speilet, han ville la dette bli mitt problem. «Nå må jeg bare levere», tenkte jeg. Jeg har jo lagt merke til at jeg har rynker i ansiktet. Alle på 38 år har vel det, men jeg synes det var skummelt å bli evaluert på den måten.

Det var maskinen TRUVU som skremte Monica mest.

- Den borer seg inn i huden og skanner alt; solskade, rødhet, fuktighet, rynker, hvor porøs huden osv. Den gjorde meg kjempenervøs.

Monica Øien
Monica Øien
Skremmende resultat

Med god grunn. Legen foreslo en rekke behandlinger for Monica etter analysen. Botox i pannen, restylane i smilerynkene rundt øynene, Botox i leppene, øyeløft og panneløft, men ikke for mye, for det måtte ikke se unaturlig ut.

- Jeg er selv opptatt av å se bra ut, men jeg tror også vi mennesker er født som en gave på denne jorden. Og jeg vet ikke hvor mye man skal tukle med det naturlige Jeg støtter plastisk kirurgi, men ikke galskap. Vi må ha en balanse mellom det ytre og det indre, sier Monica og legger til:

- Alle som jobber på klinikken var 10 - 15 år eldre enn meg, men de så yngre ut.

Se premieren av «Gudene vet» og hele besøket hos Dr. Lorenc på TV 2 søndag klokken 18.00.